Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

910 bedømmelser
Meget godt
 
452
Godt
 
199
Middel
 
98
Mindre godt
 
71
Dårligt
 
90

5 nyeste bedømmelser

20-08-2018

af sashatox Sakskøbing, Danmark

Arrogant ,"portier", får mindre end du har betalt for.

En meget arrogant portier,der efter 2 1\2 t venten henviste os til et lille værelse. Først efter flere gange at forklare / viste booking ordre til ham. Fik vi den 2 værelset lejlighed vi havde betalt for...med udsigt til en stor orange generator der stod og larmede samt et pigtrådshegn. Værelset var mørkt. Da vi inde indlogering måtte gå igennem et andet hotel for at komme ind til siesta..nåede vi at opleve hvilken forskel der var.. fra hvad vi havde set på billederne og hvad der var virkeligheden... Samt talte vi med andre danske gæster. Vi valgte ikke at blive på dette hotel, for ikke at ødelægge vores ferie..

 
03-08-2016

af Madoina Helsinge

Sen sommer ferie 4 voksne

Var på ferie hertil sidst i september mdr. Da vi ankom fik vi to værelser , aller øverst oppe, ved den øverste pool. De var meget ringe og snævre, vi gik i receptionen og viste dem billederne fra nettet, og sagde vi ønskede tilsvarende værelser. Vi fik så indenfor en time tilbudt to nye værelser. Måtte dog have fat i dem igen, da vores køleskab ikke kunne lukke, pga. For meget is i fryseren øverst. De fik så fjernet denne is, men køleskabet sluttede stadig ikke helt til , men vi "overlevede" Der er langt til nærmeste indkøbs muligheder, for dagligvarer. Øverste pool er klart rarest hvis man ønsker lidt ro. Jeg vil ikke anbefale Tyrkisk bad og massage på dette hotel, der var meget snavset og massage vil jeg slet ikke kalde det...vi havde aftalt noget specielt tain olie, men det glemte de vist... Dolmus bus holder lige foran hotellet til Bodrum. 4 personer , var det lige så billigt at tage en taxa hjem igen fra Bodrum.. Stranden manglede lidt vedligehold, som vi kunne se at nabo hotellet havde. Vandet var ikke det reneste i denne bugt.

 
25-07-2016

af Ditte S

Jeg vil gerne tilbage!

Fra 2-9. Juli 2016 var jeg med en veninde i Gümbet/Bodrum, hvor vi boede på Siesta Beach. Alt overraskede positivt! Og vi vil rigtig gerne besøge stedet igen. Hotellet ligger rigtig fint, lige ved stranden og tæt på byen. Maden i byen var overraskende lækker alle steder vi besøgte, specielt Peters Place kan anbefales. Noget af det bedste ved turen var personalet på hotellet! De er så venlige og selskabelige. Hotellets egen grillaften/Tyrkisk aften kan varmt anbefales. Hyggelig atmosfære, god underholdning og man kan mærke på personalet at det er en stor aften for dem. Byen Gümbet byder som sagt på en masse lækre restauranter, hvor tyrkerne dog hiver lidt i en for at man skal vælge deres restaurant. Ellers er der turistbutikker og bar-street med et vildt natteliv. Det betød ikke noget for vores ferie, men af negative ting kan nævnes: stranden er ikke den bedste, lidt grumset vand og småsten (men bådtur kan anbefales). Aircondition koster omkring 200 danske kroner for en uge. Rengøringen var ikke noget særligt, de første par dage blev der redt seng, men de sidste dage fik vi kun rene håndklæder. Alt i alt et sted der varmt kan anbefales, og jeg vil helt sikkert vende tilbage.

 
24-07-2016

af Pia S Odense, Fyn, Denmark

Hotellet var 10 gange bedre sidste år.

Som overskriften antyder besøgte jeg hotellet 2 gange sidste år og desværre må jeg konstatere at opholdet på alle måder er blevet forringet af at hotelchefen i år har valgt at skifte ALT personale ud, af uforklarlige årsager. Personale som havde været tilknyttet stedet i mange år, nogen i 10-15 år, og som havde oparbejdet en super høj standart hvad angår betjening og generelt energi i restauranten samt i baren, med shows 2-3 gange om ugen, dans på baren, fællesdans for alle på en ganske almindelig aften. I år oplevede jeg at niveauet var dalet voldsomt. Personalet virker uengageret og til tider ligeglade. Ingen shows. tydelig utilfredshed hos restaurant- og barpersonalet, hvis de så at man forlod hotellet for at spise ude i byen. Manglende rengøring på værelset. Jeg måtte henvende mig 2 gange (på en uge) i receptionen før der skete noget. Generelt en sørgelig udvikling hotellet har haft siden sidste år. Jeg forventer ikke at bo på Siesta igen, men vil dog komme tilbage for at benytte hotellets Hamam som er helt fantastisk og til gode priser.

 
16-07-2016

af grog45

Siesta beach

Hotellet har gode udendørs arealer og særligt poolområdet på tagterassen er lækkert! Værelserne er utroligt slidte og det fremstår brugt. Der var ikke meget rengøring og personalet blev fornærmede hvis man ikke ønskede at spise på hotellet.