Salmakis Resort & Spa

Hotel Salmakis Resort & Spa ligger lige ved stranden i Bodrum. Det er et fantastisk beliggende hotel med masser af aktiviteter. Halvpension er inkluderet i prisen, men All Inclusive kan tilkøbes. Hotellet har sin egen spa, hvor du kan forkæle dig selv med skønne behandlinger.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Solrigt poolområde med pool og separat børnebassin samt solstole og parasoller. Håndklædeservice tilbydes også. Ved stranden, som består af sand og småsten, er der solstole og parasoller som kan lejes.

Hotellet har en hovedrestaurant, der serverer buffet med både tyrkiske og internationale retter til morgenmad, frokost og middag, samt en à la carte-restaurant, Poseidon, som har specialiseret sig i fisk. En snackbar, en poolbar - åben til midnat, en strandbar - åben i dagtimerne og en lobbybar - åben 24 timer i døgnet.

For dem, der vil være aktive og dyrke motion på ferien, tilbydes en indendørs pool og fitness som kan benyttes gratis (aldersgrænse 16 år). Tennis og squash er tilgængelige mod et gebyr. Bordtennis, billard og forskellige former for gruppetræning tilbydes af hotellets egen personale.

Spa og hammam med forskellige behandlinger og massage mod betaling. Børneklub for børn (4-12 år) drevet af hotellet med engelsktalende personale. Forskellige former for aftenunderholdning. Gratis wifi på offentlige områder. Vaskeservice.

Hotellet består af fire bygninger. Dejlig strand tæt på og kun ca. 15 minutters gang til centrum. Hvis du vil se de berømte vindmøller, er det kun et par minutters gang dertil, cirka 300 meter.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Når der tilkøbes All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten kl. 07.30-11.00
 • Frokostbuffet i hovedrestauranten kl. 12.30-14.30
 • Kager, bagværk og andre søde sager hos Lobi Patisserie, kl. 10.00-18.00
 • Frugt og is i Snack street, 10.30-17.00
 • Snacks i snackrestauranten kl. 12.30-17.00
 • Eftermiddagskaffe i snackbaren kl. 17.00-18.00
 • Middagsbuffet i hovedrestauranten kl. 19.00-21.30
 • Natsnacks i lobbyen kl. 00.00-07.00
 • Ubegrænsede lokale forfriskninger, øl, vin og drinks 24 timer i døgnet
 • Der er sodavand i minibaren på værelset - genopfyldes dagligt

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer. Det er obligatorisk at bære hotellets armbånd som identifikation. All Inclusive er gyldigt indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Bodrum

Phoenix Sun

Velkommen til Phoenix Sun - et All Inclusive hotel i Bodrum med en fantastisk familieatmosfære. Her er et stort poolområde til afslappende dage i solen, og der er kun en kort gåtur til stranden. For dem, der har lyst, er der også en hotelbus til stranden et par gange om dagen.

Bodrum Beach Resort

Velkommen til Bodrum Beach Resort, et hotel, hvor hele familien kan hygge sig. Her finder du flere pools, vandrutsjebaner til både store og små og en perfekt beliggenhed, kun få minutters gang fra stranden. En kort gåtur væk venter restauranter, barer og shopping. Du kan også tage ud og opleve Bodrums berømte vindmøller en eftermiddag.

Parkim Ayaz

Leder du efter et hotel tæt på stranden i nærheden af det populære Bodrum i Tyrkiet? Så er dette måske din næste feriedestination. Hotellet ligger ved sandstranden i Gümbet og har flere pools, mange aktiviteter og All Inclusive er inkluderet i prisen.

Siesta Beach

Siesta Beach Hotel ligger i udkanten af Gümbet, ca. 1,5 km fra Bodrum, meget tæt på stranden. Hotellet består af flere mindre bygninger i en dejlig have. I den anden ende af stranden er der en pool og en hyggelig poolbar, hvor man kan slappe af.

Summer Garden

Summer Garden er et perfekt hotel for dig, der elsker afslapning og at ligge ved poolen og dase. Hotellet har tre pools, hvoraf den ene er en børnepool med vandrutsjebane. All Inclusive er inkluderet, så maden skal du ikke tænke over. Du kan vælge at bo på et værelse eller i en lejlighed. Hvis du vil ud og svinge træbenet, så er Bodrum kendt for sit natteliv.

Ambrosia

Hotel Ambrosia ligger lige ovenfor hotellets private strand Bitez Yali. Stranden er ca. 100 meter bred, og her venter behagelige solstole, og hotellet har et poolområde med to pools, hvoraf den ene er en børnepool. Inden for nem gåafstand ligger Bitez, som er et roligt feriested med en fin sandstrand. På Ambrosia kan du slappe af i hotellets spa, træne i fitnessrummet, spille tennis eller bare nyde en bog i hængekøjen.