Parkim Ayaz

Leder du efter et hotel tæt på stranden i nærheden af det populære Bodrum i Tyrkiet? Så er dette måske din næste feriedestination. Hotellet ligger ved sandstranden i Gümbet og har flere pools, mange aktiviteter og All Inclusive er inkluderet i prisen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Større dobbeltværelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til Hotel Parkim Ayaz i Gümbet, lige uden for Bodrum i Tyrkiet. Her vil hele familien kunne more sig. Der er ikke mindre end tre store pools, en med vandrutsjebane (længde- eller aldersbegrænsninger kan forekomme) og to med jacuzzier. Desuden er der to separate børnepools til de yngste gæster. Poolerne er omgivet af solstole i sol eller skygge. Der kan lånes håndklæder til poolen mod et depositum. Stranden ved hotellet er en sandstrand med nogle småsten. Der kan lejes solstole og parasoller.

Hotellet har en buffetrestaurant og to à la carte-restauranter. Der er også fire barer: Lobbybaren, Lady Bird, Cozzy Bar og Bubble Bar.

Der er desuden fitnessrum, tennis og bordtennis. Hamam er inkluderet, alle behandlinger er mod betaling. Børneklub for børn mellem 4 og 12 år i hotellets regi. Aktiviteter om dagen og underholdning om aftenen. Der tilbydes en række vandsportsmuligheder på stranden mod betaling.

Hotellet ligger ved stranden i centrum af Gümbet, ca. 3 km fra Bodrums centrum. Et populært tidsfordriv her er, at slentre langs strandpromenaden, hvor der er mange restauranter og caféer. Langs med gaden, der løber op gennem centrum, er der barer og et par natklubber.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten kl. 07.30-10.00
  • Morgenmad i hovedrestauranten kl. 10.00-11.00
  • Frokostbuffet i hovedrestauranten kl. 12.00-14.00
  • Snacks i baren Lady Bird, kl. 14.00-18.00
  • Eftermiddagskaffe med is, kaffe og te i Lady Bird-baren kl. 17.00-18.00
  • Middagsbuffet i hovedrestauranten kl. 19.30-21.30
  • En à la carte-middag om ugen i enten Terrace Fish eller Italiano restaurant, kl. 19.30-21.30. Bordreservationer er påkrævet.
  • Aftensuppe i hovedrestauranten kl. 23.30-24.00.
  • Ubegrænsede lokale forfriskninger, øl, vin og drinks, kl. 10.00-24.00

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer. Det er obligatorisk at bære hotellets armbånd som identifikation. All Inclusive er gyldigt indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Bodrum

Phoenix Sun

Velkommen til Phoenix Sun - et All Inclusive hotel i Bodrum med en fantastisk familieatmosfære. Her er et stort poolområde til afslappende dage i solen, og der er kun en kort gåtur til stranden. For dem, der har lyst, er der også en hotelbus til stranden et par gange om dagen.

Bodrum Beach Resort

Velkommen til Bodrum Beach Resort, et hotel, hvor hele familien kan hygge sig. Her finder du flere pools, vandrutsjebaner til både store og små og en perfekt beliggenhed, kun få minutters gang fra stranden. En kort gåtur væk venter restauranter, barer og shopping. Du kan også tage ud og opleve Bodrums berømte vindmøller en eftermiddag.

Salmakis Resort & Spa

Hotel Salmakis Resort & Spa ligger lige ved stranden i Bodrum. Det er et fantastisk beliggende hotel med masser af aktiviteter. Halvpension er inkluderet i prisen, men All Inclusive kan tilkøbes. Hotellet har sin egen spa, hvor du kan forkæle dig selv med skønne behandlinger.

Siesta Beach

Siesta Beach Hotel ligger i udkanten af Gümbet, ca. 1,5 km fra Bodrum, meget tæt på stranden. Hotellet består af flere mindre bygninger i en dejlig have. I den anden ende af stranden er der en pool og en hyggelig poolbar, hvor man kan slappe af.

Summer Garden

Summer Garden er et perfekt hotel for dig, der elsker afslapning og at ligge ved poolen og dase. Hotellet har tre pools, hvoraf den ene er en børnepool med vandrutsjebane. All Inclusive er inkluderet, så maden skal du ikke tænke over. Du kan vælge at bo på et værelse eller i en lejlighed. Hvis du vil ud og svinge træbenet, så er Bodrum kendt for sit natteliv.