2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er mulighed for en ekstra opredning. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis aircondition. Wifi og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-3 personer.

3-værelses lejligheder

Tre-værelses lejligheder med to soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis aircondition. Wifi og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon. Børn under 2 år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 2-5 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning til et barn. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. I denne værelsestype er børn under to år inkluderet i det maksimale antal personer på værelset. Fransk balkon.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Familie-værelser med to soveværelser med en forbindelsesdør. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i køjeseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar og el-kedel. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. I denne værelsestype er børn under to år inkluderet i det maksimale antal personer på værelset. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.