Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

1682 bedømmelser
Meget godt
 
813
Godt
 
323
Middel
 
222
Mindre godt
 
112
Dårligt
 
212

5 nyeste bedømmelser

29-08-2019

af henrietteo449 Ishøj, Danmark

Voksentur

Vi var afsted 3 voksne, første gang i Gümbet/Bodrüm området. Vil gøre opmærksom på at der er rigtig mange trapper man skal bestige. Derudover havde vi oplevelsen af god service fra dem som kunne tale engelsk, deres gryderetter havde fantastisk smag og godt mørt. Rengøringen og skift af klæder havde vi lidt problemer med. Men det blev løst og med stor undskyldning. Meget larm fra Dj/musikken allerede inden morgenmaden var helt afsluttet.

 
20-07-2019

af Patrick M St. Thomas

Blikkenslager

Ok hotel tingene fungerer og som de tyrkiske folk nu er imødekommende og dejlige folk så hotellet er ikke 5 stjernet men er meget fint indrettet og der er det man har brug for så book og du vil ikke fortryde vi blev hjulpet af mange gode medarbejdere men specielt af eko som står for pr (god mand)

 
29-06-2019

af Sarah V

Familie ferie

Vi har besøgt bodrum beach resort og det har bestemt været en middelmådig oplevelse. Musikken er så høj så man kan ikke snakke sammen, der spilles næsten kun tyrkisk musik og generelt er det et middel hotel. Nå den er ikke særlig god men der er da noget der kan spises. Samt rengøringen, den er virkelig skidt. Vandrutsjebanerne har dog været et hit for børnene.

 
24-08-2018

af Melek K

Vi fandt en ROTTE i poolen

Jeg forstår seriøs ikke hvor de 4 stjerne kommer fra. Har før været på 4 stjernet hoteller, men har aldrig oplevet noget lignende. Poolen var beskidt, den blev først renset da der blev fundet en rotte i risten til det store pool bassin hvor der var en masse folk i. Fik massage i deres klinik, nøj hvor det bare stank ulækkert og muggen i hele klinikken, de forsøgte at skjule lugten ved at sprøjte dufte men det var ikke muligt. Da vi ville booke værelse fik vi at vide at vi var nødt til at booke 2 værelser da vi var 2 voksne og 4 børn (7, 4, 2, 2 år), selvom vi sagde at vi kunne nøjes med 1 værelse med køjeseng, sovesofa og dobbeltseng. De lovede så at vi ville få 2 værelse ved siden af hinanden - det fik vi ikke vi fik 2 ovenpå hinanden :-/ Spurgte om ikke vi kunne få refunderet noget af pengene, NEJ det kunne vi ikke. Så de fik udlejet det værelse som vi havde betalt for til andre og tjente dobbelt på værelset. Endvidere var Wifi gratis for gæster fra Tyrkiet, men os som kommer fra udlandet skulle betale for Wifi, som så ikke virkede inde på værelserne, man skulle sidde ved receptionen for at kunne få det til at virke. Maden, den var OK, vi kunne da spise salat og brød med smør men god aftensmad var der ikke noget af. Kagerne smagte af papir/sæbe virkelig underligt og ulækkert. Alt i alt en skuffende oplevelse og ville sige de ikke kan få mere end 1 stjerne.

 
24-07-2018

af Anjaspuur

En meget stor skuffelse

Aldrig har jeg i mit liv oplevet så dårlig service samt et mere beskidt hotel. 6200 pr næse på et"4 stjernet" hotel. Føj for satan. Efter 3 dage med frustrationer over manglende håndklæder,manglende tæpper eller lagner at sove med ( vi sov med vores fugtige medbragte badelagen) samt vandskade i badeværelset der ikke blev gjort noget ved, var tålmodigheden røget og jeg råbte meget meget højt i receptionen. Heldigvis blev mine børn og jeg samt 5 andre familier flyttet til andet hotel. Aldrig vender jeg tilbage det sted og fraråder kraftigt at spilde penge på dette 1+ stjernet hotel.