Bodrum Beach Resort

Velkommen til Bodrum Beach Resort, et hotel, hvor hele familien kan hygge sig. Her finder du flere pools, vandrutsjebaner til både store og små og en perfekt beliggenhed, kun få minutters gang fra stranden. En kort gåtur væk venter restauranter, barer og shopping. Du kan også tage ud og opleve Bodrums berømte vindmøller en eftermiddag.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer. 3-værelses lejligheder for 5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 750 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Bodrum Beach Resort er der flere pools, en separat børnepool, hvor der er skygge og en anden pool med vandrutsjebaner. Omkring poolområdet er der solstole og parasoller som kan lejes. Hotellet ligger kun få minutter fra stranden i Bodrum. Solstole og parasoller kan lejes på stranden. Pool/badehåndklæder kan lånes mod et depositum. Ønsker du at skifte dit håndklæde, kan det gøres mod et mindre gebyr.

Morgenmad serveres i hotellets restaurant hver morgen. Fra restaurantens terrasse er der en smuk udsigt over havet. Senere på dagen er der en snackbar med lettere måltider (indtil cirka kl. 19.00).

Fitness. Bordtennis og dart mod depositum. Legeplads. Sauna, hammam og massage mod betaling.

Hotellet består af flere mindre tre-etagers bygninger spredt ud over området. Cirka 700 meter til Bodrums vindmøller og cirka samme afstand til centrum, hvor der findes shopping, restauranter og barer.

Måltider

Dobbeltværelser og familie-værelser:
Indgår:

  • Morgenmad

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.00.

2- og 3-værelses lejlighederne:
Ingen måltider indgår

Alle hoteller i Bodrum

Phoenix Sun

Velkommen til Phoenix Sun - et All Inclusive hotel i Bodrum med en fantastisk familieatmosfære. Her er et stort poolområde til afslappende dage i solen, og der er kun en kort gåtur til stranden. For dem, der har lyst, er der også en hotelbus til stranden et par gange om dagen.

Salmakis Resort & Spa

Hotel Salmakis Resort & Spa ligger lige ved stranden i Bodrum. Det er et fantastisk beliggende hotel med masser af aktiviteter. Halvpension er inkluderet i prisen, men All Inclusive kan tilkøbes. Hotellet har sin egen spa, hvor du kan forkæle dig selv med skønne behandlinger.

Parkim Ayaz

Leder du efter et hotel tæt på stranden i nærheden af det populære Bodrum i Tyrkiet? Så er dette måske din næste feriedestination. Hotellet ligger ved sandstranden i Gümbet og har flere pools, mange aktiviteter og All Inclusive er inkluderet i prisen.

Siesta Beach

Siesta Beach Hotel ligger i udkanten af Gümbet, ca. 1,5 km fra Bodrum, meget tæt på stranden. Hotellet består af flere mindre bygninger i en dejlig have. I den anden ende af stranden er der en pool og en hyggelig poolbar, hvor man kan slappe af.

Summer Garden

Summer Garden er et perfekt hotel for dig, der elsker afslapning og at ligge ved poolen og dase. Hotellet har tre pools, hvoraf den ene er en børnepool med vandrutsjebane. All Inclusive er inkluderet, så maden skal du ikke tænke over. Du kan vælge at bo på et værelse eller i en lejlighed. Hvis du vil ud og svinge træbenet, så er Bodrum kendt for sit natteliv.