Ambrosia

Hotel Ambrosia ligger lige ovenfor hotellets private strand Bitez Yali. Stranden er ca. 100 meter bred, og her venter behagelige solstole, og hotellet har et poolområde med to pools, hvoraf den ene er en børnepool. Inden for nem gåafstand ligger Bitez, som er et roligt feriested med en fin sandstrand. På Ambrosia kan du slappe af i hotellets spa, træne i fitnessrummet, spille tennis eller bare nyde en bog i hængekøjen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ambrosia har sin egen private strand, som er blevet tildelt den internationale miljøpris Blå Flag. Mellem hotellet og stranden er der græsplæner, hvor du kan ligge og slappe af og bare nyde en skøn brise.

Hotellet har en pool og en separat børnepool samt solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod betaling. Nede ved hotellets private del af stranden er der solstole med madrasser, parasoller, hængekøjer og en bar, der byder på drinks og underholdning et par aftener om ugen.

I buffetrestauranten Aspat serveres morgenmad og middag. Nede ved stranden ligger grillrestauranten Shamrock, som også er en bar. Hotellet har yderligere to barer.

Der er flere aktiviteter på hotellet, du kan blandt andet træne i fitnessrummet. Der er også billard, bordtennis, beachvolley og aerobic. Spa med frisør, skønhedsbehandlinger, massage, hammam, dampbad, jacuzzi, indendørs pool mod betaling. Tennis, basketball og vandsport mod betaling. Legeplads.

Gratis wifi på fællesområder. Internetcafé mod betaling. Afstanden til stranden varierer fra 50 til 100 meter alt efter hvor på hotellet du bor. Omkring 700 meter til centrum af Bitez og 7 kilometer til centrum af Bodrum.

Hotellets strand er blevet tildelt den internationale miljøpris Blå Flag. Prisen garanterer vandkvalitet, god badesikkerhed, god miljøinformation til besøgende, korrekt behandling af den lokale natur og flere andre miljø- og kvalitetskriterier. Blå Flag er et af verdens mest anerkendte miljømærker, der tildeles strande, lystbådehavne og bæredygtige bådturismeoperatører.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Bodrum

Phoenix Sun

Velkommen til Phoenix Sun - et All Inclusive hotel i Bodrum med en fantastisk familieatmosfære. Her er et stort poolområde til afslappende dage i solen, og der er kun en kort gåtur til stranden. For dem, der har lyst, er der også en hotelbus til stranden et par gange om dagen.

Bodrum Beach Resort

Velkommen til Bodrum Beach Resort, et hotel, hvor hele familien kan hygge sig. Her finder du flere pools, vandrutsjebaner til både store og små og en perfekt beliggenhed, kun få minutters gang fra stranden. En kort gåtur væk venter restauranter, barer og shopping. Du kan også tage ud og opleve Bodrums berømte vindmøller en eftermiddag.

Salmakis Resort & Spa

Hotel Salmakis Resort & Spa ligger lige ved stranden i Bodrum. Det er et fantastisk beliggende hotel med masser af aktiviteter. Halvpension er inkluderet i prisen, men All Inclusive kan tilkøbes. Hotellet har sin egen spa, hvor du kan forkæle dig selv med skønne behandlinger.

Parkim Ayaz

Leder du efter et hotel tæt på stranden i nærheden af det populære Bodrum i Tyrkiet? Så er dette måske din næste feriedestination. Hotellet ligger ved sandstranden i Gümbet og har flere pools, mange aktiviteter og All Inclusive er inkluderet i prisen.

Siesta Beach

Siesta Beach Hotel ligger i udkanten af Gümbet, ca. 1,5 km fra Bodrum, meget tæt på stranden. Hotellet består af flere mindre bygninger i en dejlig have. I den anden ende af stranden er der en pool og en hyggelig poolbar, hvor man kan slappe af.

Summer Garden

Summer Garden er et perfekt hotel for dig, der elsker afslapning og at ligge ved poolen og dase. Hotellet har tre pools, hvoraf den ene er en børnepool med vandrutsjebane. All Inclusive er inkluderet, så maden skal du ikke tænke over. Du kan vælge at bo på et værelse eller i en lejlighed. Hvis du vil ud og svinge træbenet, så er Bodrum kendt for sit natteliv.