Riviera Zen

  • • Lige ved stranden
  • • Elegant poolområde
  • • All Inclusive indgår

På hotel Riviera Zen bor du lige ved den kendte Kleopatra-strand og kun en kort gåtur væk fra Alanya centrum. Her kan du nemt kombinere en sol- og afslapningsferie med byudflugter og seværdigheder. Du bor bekvemt med All Inclusive og her er gratis fitness-faciliteter og sauna.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Altid rent og pænt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 62 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Riviera Zen tilbyder perfekt beliggenhed ved Kleopatra-stranden i Alanya. Ved det elegante poolområde er der solstole, parasoller og separat børnepool for de yngre.

På Rivieres Zen bor du med All Inclusive, og restauranten serverer morgenmads-, frokost- og middagsbuffet med internationale retter. på søsterhotellet Riviera Hotel & Spa findes gratis fitness-faciliteter, og en spaafdeling med hamam, sauna og massage. Sauna er gratis for hotellets gæster mellem kl. 16.30 og 18.30 og massage og hamam er mod betaling.

Hvis du vil være aktiv på ferien, findes der fire offentlige tennisbaner på den anden side af hotellet. Ved stranden tilbydes der både beach volley og vandsportsaktiviteter (mod betaling og ikke i hotellets regi). Gratis bordtennis på hotellet. Gratis wifi på fællesområder og døgnåben reception. Fra Riviera Zen er der gåafstand til centrum af Alanya, hvor du finder restauranter, barer, shopping og et aktivt natteliv.

Måltider

All Inclusive indgår.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Sen morgenmad, kl. 10.00-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Is og kager i poolbaren, kl. 15.00-16.30
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme.

Alle hoteller i Alanya

Sailor

Lejlighedshotellet Sailor ligger kun 5 minutter til fods fra den smukke Kleopatra-strand. Efter en dag ved havet er der ikke noget bedre end at vende tilbage til den skønne lejlighed og nyde en stund på balkonen. Eller hvad siger du til et dyp i poolen eller noget lækkert fra restauranten efter siestaen?

Yeniacun

På hotel Yeniacun bor du i rummelige lejligheder med bedste beliggenhed ved den kendte Kleopatra-strand i Alanya. Her kan du både bade i havet og i hotellets pool, hvor også de små børn kan lege og plaske i en separat børnepool.

Tac Premier Hotel & Spa

Kun 50 meter fra den smukke Kleopatra-strand i Alanya finder du Tac Premier Hotel & Spa. Her bor du i pæne dobbeltværelser og har All Inclusive med i prisen. Forkæl dig selv ekstra på ferien med et besøg i hotellets hamam.

Havana Apart

Havana Apart er et hyggeligt hotel, hvor du bor et stenkast fra den populære Kleopatrastrand. I samme bygning ligger den lækre restaurant Elite og i området omkring hotellet findes flere butikker og restauranter. I de rummelige 2- og 3-værelses lejligheder kan du lave frokost, inden det er tid til en siesta.

My Home

My Home har god beliggenhed nær Kleopatra-stranden og med centrum indenfor gåafstand. Her bor du i lejligheder og har mulighed for at lave lette måltider på ferien.

Riviera (Alanya)

Hotel Riviera i Alanya er et meget hyggeligt hotel med afslappende atmosfære og god beliggenhed i et hyggeligt og roligt område, nær Kleopatra-stranden. De to pools har plads til både store og små og i poolbaren kan du nyde noget kølende. Nyd hotellets spacenter med hamam og sauna, der er gratis adgang på visse tider, og et gratis lille fitnessrum.

Apollo Mondo Family Gold Island

Apollo Mondo Family Gold Island er et Apollo Mondo Family-hotel beliggende i den lille, charmerende by Avsallar, vest for Alanya. Hotellet er udvalgt for sin høje kundetilfredshed og smukke beliggenhed på den lavvandede sandstrand. Her finder du et stort poolområde med vandrutsjebaner, forskellige gratis holdtræninger og All Inclusive, inkluderet for både voksne og børn.

Apollo Mondo Selected Gold Island

Gold Island ligger vest for Alanya og er et af vores Apollo Mondo Selected hoteller – vores udvalgte hoteller af høj standard og med høj kundetilfredshed. Gold Island er et kendt lokalt vartegn med sin unikke arkitektur og imponerende beliggenhed. Den globeformede bygning ligger længst ude på en pynt med imponerende havudsigt i alle retninger.