Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Fine 1-værelses lejligheder med mulighed for ekstraopredning i fold-ud stol. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. De fleste lejligheder har klinkegulv, nogle har trægulv. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder

Fine 2-værelses lejligheder med et separat soveværelse. Kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstraopredning på fold-ud stol. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv. De fleste lejligheder har klinkegulv, andre har trægulv. Gratis wifi og og aircondition i soveværelset. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

Fine 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredninger i fold-ud stol. Nogle lejligheder har loftvifte i opholdsrummet/minikøkkenet. Kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv. De fleste lejligheder har klinkegulv, nogle har trægulv. Gratis wifi og aircondition i soveværelserne. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-6 personer.