Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

39% af gæsterne anbefaler

537 bedømmelser
Meget godt
 
163
Godt
 
84
Middel
 
80
Mindre godt
 
91
Dårligt
 
119

5 nyeste bedømmelser

11-11-2022

af Micha O

Godt valg af hotel

Vores oplevelse var fantastisk, og alle på hotellet var søde og rare. Receptionisten Ferit var meget serviceminded og god til at hjælpe, hvis man havde brug for noget. Værelserne var altid rene. Jeg vil helt sikkert vende tilbage. Dog var maden ikke så god for pengene, men det var også det eneste som ikke levede op til forventningerne.

 
14-08-2022

af Yvonne Hjorth S Oelsted, Denmark

Virkelig dårligt hotel

Meget hårde senge, ingen rengøring (fik kun tømt skraldespand), skiftet håndklæder en gang, efter at vi henvendte os i receptionen. Fraråder at spise maden i restauranten, min mand fik madforgiftning med feber og dårlig mave, min mave var også påvirket. Vi valgte derefter at spise ude. Buffeten var meget kedelig ( og vi har ellers rejst på All inclusive mange gange) Vælg et andet hotel, det fortjener ikke engang to tyrkiste stjerner. (Der skulle også være adgang til en snackbar, men denne bestod kun af pandekager)

 
07-08-2022

af Cruiser11335797216 Herning, Danmark

12 timer - 0 stjerner

Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort det. Jeg var kun på hotellet i omkring 12 timer. Vi ankom kl. 5 om natten til et værelse som på ingen måde levede op til billeder eller beskrivelse på Deturs hjemmeside. Det var ikke gjort rent og det lugtede af kloak. Vores “altan” var ud til deres skralde område og gjordet intet godt for kloak lugten. Vi havde all inclusive, men morgenmaden var virkelig ikke appetitlig - vi nåede kun at opleve morgenmaden. Vi besluttede os efter meget dårlig søvn første og eneste nat, at høre om vi kunne skifte værelse. Det kunne vi ikke få lov til og fik bare at vide at det var “europæiske standarder”. Derefter gik vi igennem Detur og forsøgte at skifte hotel. Det kunne vi heller ikke. Den eneste grund til vores uge “på” Kleopatra Beach Hotel blev en succes, var fordi vi flyttede væk fra hotellet og fandt noget HELT andet på Airbnb. Vil ikke anbefale dette hotel til andre desværre og vil på INGEN stå inde for at det er et 4(?!) stjernet hotel.

 
05-08-2022

af Natascha C

Træls start på ferie

Min veninde og jeg ankom til hotellet mandag nat, hvor vi begge var godt trætte efter fly tur, og 2,5 time i bus. Vi ankommer og får at vide at vores værelse ikke er klar til os, og at vi kan komme ned til receptionen kl 8 og få vores værelse alt i mens vi er blevet indlogeret på et værelse som i lange træk minder om Harry potters værelse… Vi er godt trætte ovenpå dagens rejse, og tænker ikke videre over det, og går i seng. Da vi ankommer til receptionen får vi at vide at værelset ikke er klar endnu, men at vi kan spise morgenmad, og så ville det være klar efter det. Vi kommer igen ned til receptionen for at få vores værelse, men det er ikke klar endnu… vi får at vide at der går Max en time før værelset er klar, og her er vi ved at være godt trætte, og vil egentlig bare gerne have vores værelse… vi sætter os i receptionen og venter igen på værelse, da der er gået en time prøver vi igen at spørge, men stadig intet værelse… der går yderligt 20 min før vi får vores værelse, da vi kommer op på værelset er det intet som det vi bestilte… vi havde betalt ekstra for hav udsigt, men ingen hav udsigt til os, og værelset er ikke gjort rent, håndklæderne er våde og aircondition virker ikke… Vi besluttet os for at klage, og heldigvis får vi et andet værelse som er ligepræcis det som vi regnede med. Dog er pool området rigtig lækkert, og hotellet ligger lige ned til den lækreste strand med lyseblåt vand, og så er vandet den helt rigtige temperatur! For lige at komme med en sidste note så er morgenmaden ikke noget værd, men middag og aften er noget bedre! Alt i alt så havde vi en rigtig træls start på vores ferie, men alt blev fikset med det samme! For lige at hæve nogle så er receptionisterne rigtig søde og gør alt hvad de kan for at please dig!

 
15-06-2022

af Henrik S

Det ringeste I alanya

Efter et par dage her på hotellet kan jeg kun sige.. vælg noget andet.. Vi har været i alanya over 20 gange de sidste 10 år. Dette hotel er det ringeste hotel vi har været på til dato. Maden er ringere end dårligt. Og hotellet er slidt og beskidt. Man skal selvfølgelig ikke forvente meget af et hotel i denne prisklasse. Men det her er alså markant ringere end gennemsnittet. Maden på hotellet er tæt på uspiseligt. Vi har heldigvis ikke planer om at benytte hotellets mad faciliteter mere på denne ferie. Men vil godt advare kommende gæster så de ved hvad de går ind til. Summa sumarum. Dette hotel er et tag over hovedet. Og ikke mere end det. Kan man komme på det billigt som vi gjorde. 2000kr pr mand alt incl. Er det ok. For guds skyld ikke betale for meget for det hotel her. Jeg vurdere det til max 2 stjerner.! Og det er Tyrkiet standart stjerner. En skam. Billederne lever ikke op til hvad man kommer frem til. De har haft en go fotograf. Men personalet er venlige som i resten af byen.