Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
10 ud af 10 baseret på 2 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
10,0 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
,0 / 10
Mad og drikke
 
9,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
10,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
God og hyggelig atmosfære
-

Bekræftet køb : 2022-05-20


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-05-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

42% af gæsterne anbefaler

189 bedømmelser
Meget godt
 
137
Godt
 
28
Middel
 
14
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

12-07-2019

af Neustrup Give, Danmark

Fantastisk hotel

Alt er bare så godt på dette hotel! Alle ansatte er særdeles venlige. Maden er meget, meget velsmagende - sund og varieret. Værelserne er godt indrettet og flunkende rene. Stranden er fin - der er dog småsten, når du går ud i havet, så badesko er at foretrække. Vandet bliver hurtigt dybt, som på Kleopatra stranden generelt. Her er en dejlig afslappet stemning. Selvom der går en stærkt trafikeret vej lige op ad hotellet, høres det ikke. Det er en ren oase. Tænker dog ikke, at det er særlig børnevenligt her. Der er lidt trangt ved poolen, så det lægger ikke op til en masse børnesjov der. Der er stoppested til dolmus’en lige ved siden af hotellet - og der er også en taxa station tæt på. Det tager 30-40 minutter at gå ind til centrum. Det er en god morgentur at gå ad strandpromenaden ind mod byen og retur igen. Der kommer du også forbi svævebanen, der går op til borgen.

 
18-11-2018

af Emma R

Et dejligt, lille og fredsfyldt hotel

Vi var 4 venner som boede på Floria i én uge i oktober. Mine egne forventininger var ikke så store, da jeg normale ikke vælger all inclusive hoteller. Men mine fordomme blev skudt ned på dette skønne hotel. Her kommer lige en liste over alle de gode ting ved hotellet: Maden var enorm delikat og varierende. Der var kolde drinks og altid en lille snack at hente. Personalet var enormt imødekommende, servicemindede og havde god humor. Vi blev specielt meget glade for manageren Fatti - herlig mand. Hele hotellet er nyrenoverede, så værelserne var lækre og udsigten var god. Alt i alt kan vi sagtens anbefale Floria Beach Hotel - det var en super god oplevelse!

 
22-10-2018

af Torben S

Super hotel

Værelserne er rene og pæne, service i top, maden er super god, spændende og varieret og det bedste hotel vi har prøvet nogensinde med all-inklusive. Et lille intimt hotel med plads til ca. 100 personer, gør at man føler sig godt tilpas og gør at man bare bliver betjent lidt bedre end andre steder. Kan stærkt anbefales!

 
09-07-2018

af Torsten K

Skuffer aldrig!

Det er andet år i træk, at vi har boet på Floria Beach hotel. Fantastisk atmosfære, meget professionelt og engageret personale, med masser af personligt islæt. Vi havde begået den store fejl, at prøve et større, 5-stjernet hotel, som viste sig, at være en kæmpe fejl. Vi ringede og blev flyttet til Floria beach hotel, som tog imod os med åbne arme. Den fejl begår vi ikke igen. Floria, vi ses snart igen.

 
07-10-2017

af X3238DTlaurab Århus, Danmark

Fineste hotel

Sindsygt fint hotel, TOP service (det sødeste personale), god rengøring, god varieret mad og perfekt beliggenhed!! Den bedste oplevelse længe, som jeg varmt kan anbefale 😊Det eneste der kan sættes en finger på, er for få solsenge