Apollo Mondo Selected Gold Island

apollo mondo selected

 • • All Inclusive indgår
 • • Egen sandstrand
 • • Stort poolområde

Gold Island ligger vest for Alanya og er et af vores Apollo Mondo Selected hoteller – vores udvalgte hoteller af høj standard og med høj kundetilfredshed. Gold Island er et kendt lokalt vartegn med sin unikke arkitektur og imponerende beliggenhed. Den globeformede bygning ligger længst ude på en pynt med imponerende havudsigt flere retninger.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De mange muligheder
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

I byen Avsallar foregår livet omkring vandet og strandene. I det lille centrum findes restauranter og caféer, og et par gange om ugen kan du besøge det lokale marked og opleve det tyrkiske hverdagsliv. Alanya by ligger ca. 20 km væk, og du kan tage nemt tage hertil med lokalbussen.

Pool og strand
På Gold Island findes et stort poolområde med en stor udendørs pool, en separat børnepool samt en indendørs pool. Privat sandstrand rundt om hotellet. Solstole og parasoller ved både pool og strand.

God mad og underholdning
Hotellets buffetrestaurant serverer morgenmad, frokost og middag, og har en særlig børnevenlig menu. Her er også to a la carte-restauranter, en serverer italiensk menu og den anden mexicanske retter. Her er en del barer og caféer på hotelområdet, der har åben om dagen. Underholdning og shows i løbet af ugen.

Baristakaffe på Mondo Café
På alle Apollo Mondo Selected-hoteller finder du kaffe-og juicebaren Mondo Café. Her kan du tage en pause fra solen eller få pulsen ned efter et træningspas og nyde kaffe, sund juice, is og lokale delikatesser.

Sport og velvære
På hotellet findes et veludstyret fitnessrum. 5 gange om ugen tilbydes morgenyoga på hotellets mole med Apollos uddannede personale. Desuden tilbydes alle gæster på dette Mondo Selected-hotel at deltage i det store udbud af holdtræning som tilbydes på søsterhotellet Apollo Mondo Family Gold Island. I forbindelse med hotellet findes løbe- og cykelruter. Gratis bordtennis, beachvolley, padeltennis og basket.

Hotellet har også et dejligt spa med gratis hamam og jacuzzi. Massage og spabehandlinger mod betaling.

Club Polly & Mino og svømmeskole
Club Polly & Mino er Apollos egen børneklub, der deles med søsterhotellet Apollo Mondo Family Gold Island. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino . I Apollos svømmeskole lærer børnene at svømme i henhold til den svenske svømmeforenings pædagogik, alt sammen under ledelse af Apollos uddannede svømmelærere. Læs mere om Swim School by Apollo. .

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på området. Døgnåben reception. Roomservice og vaskeservice mod betaling.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Selected.

Måltider

All Inclusive indgår.

All Inclusive

Hovedrestauranten:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Sen morgenmad, kl. 10.00-11.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.00
 • Natsnacks og suppe, kl. 23.30-01.00

Golden Pearl Restaurant:

 • A la carte-middag, kl. 18.30-21.00. En gang pr. ophold kan middagen nydes på en af a la carte-restauranterne (reservation kræves)

Barer:

 • Snacks i snackbaren, kl 12.00-16.00
 • Is i poolbaren, kl 12.30-17.00
 • Te og patisserie i lobbybaren, kl 12.30-18.00 i lobbybaren
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i poolbaren, kl. 10.00-23.00 og døgnet rundt i lobbybaren

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder hele afrejsedagen, også ved sen afrejse.

Værd at vide

Svømmeskole ved Apollo, børneklubben Club Polly & Mino og morgenyoga med Apollos personale er til rådighed fra 3. maj.

Rejs nemt med børn

 • Forudbestil klapvogn, så du kan lade din egen blive hjemme
 • Forudbestil en barneseng for tryggere nætter

Vælg dette som tilvalg når du booker din rejse eller efterfølgende via Min rejse for at garantere barneseng og klapvogn. 
Læs mere om vores børneprodukter.

Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Apollo Mondo Café
 • Fitnessrum og wifi indgår

Alle hoteller i Alanya

Sailor

Lejlighedshotellet Sailor ligger kun 5 minutter til fods fra den smukke Kleopatra-strand. Efter en dag ved havet er der ikke noget bedre end at vende tilbage til den skønne lejlighed og nyde en stund på balkonen. Eller hvad siger du til et dyp i poolen eller noget lækkert fra restauranten efter siestaen?

Tac Premier Hotel & Spa

Kun 50 meter fra den smukke Kleopatra-strand i Alanya finder du Tac Premier Hotel & Spa. Her bor du i pæne dobbeltværelser og har All Inclusive med i prisen. Forkæl dig selv ekstra på ferien med et besøg i hotellets hamam.

Havana Apart

Havana Apart er et hyggeligt hotel, hvor du bor et stenkast fra den populære Kleopatrastrand. I samme bygning ligger den lækre restaurant Elite og i området omkring hotellet findes flere butikker og restauranter. I de rummelige 2- og 3-værelses lejligheder kan du lave frokost, inden det er tid til en siesta.

My Home

My Home har god beliggenhed nær Kleopatra-stranden og med centrum indenfor gåafstand. Her bor du i lejligheder og har mulighed for at lave lette måltider på ferien.

Riviera (Alanya)

Hotel Riviera i Alanya er et meget hyggeligt hotel med afslappende atmosfære og god beliggenhed i et hyggeligt og roligt område, nær Kleopatra-stranden. De to pools har plads til både store og små og i poolbaren kan du nyde noget kølende. Nyd hotellets spacenter med hamam og sauna, der er gratis adgang på visse tider, og et gratis lille fitnessrum.

Riviera Zen

På hotel Riviera Zen bor du lige ved den kendte Kleopatra-strand og kun en kort gåtur væk fra Alanya centrum. Her kan du nemt kombinere en sol- og afslapningsferie med byudflugter og seværdigheder. Du bor bekvemt i fine dobbeltværelser, og All Inclusive indgår.

Apollo Mondo Family Gold Island

Apollo Mondo Family Gold Island er et Apollo Mondo Family-hotel beliggende i den lille, charmerende by Avsallar, vest for Alanya. Hotellet er udvalgt for sin høje kundetilfredshed og smukke beliggenhed på den lavvandede sandstrand. Her finder du et stort poolområde med vandrutsjebaner, forskellige gratis holdtræninger og All Inclusive, inkluderet for både voksne og børn.

Floria Beach

Floria Beach er et charmerende hotel med perfekt beliggenhed ved havet og Kleopatrastranden. Her er atmosfæren rolig og venlig, med frodige buske og smukke farver så langt øjet rækker. Fra værelset har du udsigt over havet, hvor du kan sidde på balkonen og nyde bølgernes brusen.

Goldcity Holiday Resort

Goldcity Holiday Resort er et unikt hotel med alt, hvad du kan tænke dig – og lidt mere. Her er et stort vandland, biografsal og et fantastisk spaområde. På taget ligger baren Zodiak på en roterende flade, som gør at du kan nyde udsigten over Alanya fra alle hjørner og kanter, samtidigt med at du nyder aftendrinken.

Kaila Beach

Hotel Kaila Beach i Alanya tilbyder god beliggenhed nær både strand og centrum. Det store poolområde indbyder til dejlige svømmeture for både store og små. Desuden ligger det krystalklare hav kort fra hotellet. Her bor du bekvemt med All Inclusive og kan ydermere bl.a. nyde træning, hamam og underholdning.

Musti

Hotel Musti i Alanya har perfekt beliggenhed et stenkast fra den berømte Kleopatra-strand. Her bor du også nær centrum af Alanya med restauranter, barer, butikker og seværdigheder. Hotellets restaurant er desuden kendt for sin gode Chicken Bombay, som man ikke må misse.

Kaila City

Hotel Kaila City ligger i Oba øst for det centrale Alanya. Herfra er der gåafstand til den fine sandstrand og du bor i rummelige dobbeltværelser og vælger selv om du bare vil have morgenmad på hotellet, eller om All Inclusive passer dig bedre. Begge muligheder tilbydes.

Narcis

Narcis er for dig, som sætter pris på en central beliggenhed nær stranden, markedspladsen, god shopping, barer, restauranter og diskoteker! Hotellet er populært blandt unge, ikke mindst i højsæsonen i juli og august. I poolbaren kan du spise en lettere frokost. Når natten falder på, stiger pulsen i Alanya, og det er bare at kaste sig ud i det vilde natteliv!

Yeniacun

På hotel Yeniacun bor du i rummelige lejligheder med bedste beliggenhed ved den kendte Kleopatra-strand i Alanya. Her kan du både bade i havet og i hotellets pool, hvor også de små børn kan lege og plaske i en separat børnepool.