Apollo Mondo Family Gold Island

apollo mondo family

Apollo Mondo Family Gold Island er et Apollo Mondo Family-hotel beliggende i den lille, charmerende by Avsallar, vest for Alanya. Hotellet er udvalgt for sin høje kundetilfredshed og smukke beliggenhed på den lavvandede sandstrand. Her finder du et stort poolområde med vandrutsjebaner, forskellige gratis holdtræninger og All Inclusive, inkluderet for både voksne og børn.


Værelsestyper

Dobbeltværelser, front area, for 2 personer. Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 3-5 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pools
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

I byen Avsallar foregår livet omkring vandet og strandene. I det lille centrum findes restauranter og caféer, og et par gange om ugen kan du besøge det lokale marked og opleve det tyrkiske hverdagsliv. Alanya by ligger ca. 20 km væk og du kan tage nemt tage hertil med hotellets bus eller lokalbussen.

Stort poolområde med vandrutsjebaner
Hotellet ligger lige ved stranden, og her findes en stor pool, en separat børnepool og en pool med vandrutsjebaner. Solstole og parasoller tilbydes både ved poolområdet og stranden.

Restauranter og barer
All Inclusive indgår under dit ophold på Apollo Mondo Family Gold Island, og måltiderne serveres i hotellets buffetrestaurant med speciel buffet til børn. Der er også to à la carte-restauranter beliggende på nabohotellet Apollo Mondo Selected Gold Island, hvor en ugentlig middag indgår i All Inclusive.

Club Polly & Mino og svømmeskole
Club Polly & Mino er Apollos egen børneklub, som her deles med søsterhotellet Apollo Mondo Selected Gold Island. Læs mere om Club Polly & Mino. I Apollo svømmeskole lærer børnene at svømme i henhold til den svenske svømmeforenings pædagogik, alt sammen under ledelse af Apollos uddannede svømmelærere. Læs mere om Swim School by Apollo.

Baristakaffe på Mondo Café
På alle Apollo Mondo Family-hoteller finder du kaffe- og juicebaren Mondo Café. Her kan du tage en pause fra solen eller få pulsen ned efter et træningspas og nyde kaffe, sund juice, is og lokale delikatesser.

Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet.

Fitnessrum, holdtræning og spa
Apollo Mondo Family Gold Island tilbyder gratis adgang til fitnessrum samt fire træningspas om dagen med skandinavisktalende instruktører. I forbindelse med hotellet findes løbe- og cykelruter. Ved stranden er der forskellige vandsportsfaciliteter mod betaling. Forkæl dig selv med afslapning i form af hamam og skønne behandlinger (mod betaling). Læs mere om træning på hotellet her.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Family Resorts.

Indgår i Apollo Mondo Family Resorts på Apollo Mondo Family Gold Island

 • All Inclusive
 • Fitnessrum (for gæster over 16 år)
 • Fire træningspas om dagen
 • Solstole og parasoller ved poolen og stranden
 • Wifi på hele hotelområdet

Mod betaling

 • Børneklub Club Polly & Mino
 • Swimschool by Apollo
 • Mondo Café
 • Hamam og spabehandlinger
 • Vandsport ved stranden

Måltider

All Inclusive indgår.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Sen morgenmad, kl. 10.00-11.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Snacks, is og gözleme, kl 12.00-16.30
 • Patisserie, kl. 12.00-17.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30. Én gang pr. ophold kan middagen nydes på en af a la carte-restauranterne, hvis der er plads (reservation kræves)
 • Natsnacks, kl. 00.00-01.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder hele afrejsedagen, også ved sen afrejse.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Børneklub og svømmeskole
 • Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi

Alle hoteller i Alanya

Sailor

Lejlighedshotellet Sailor ligger kun 5 minutter til fods fra den smukke Kleopatra-strand. Efter en dag ved havet er der ikke noget bedre end at vende tilbage til den skønne lejlighed og nyde en stund på balkonen. Eller hvad siger du til et dyp i poolen eller noget lækkert fra restauranten efter siestaen?

Tac Premier Hotel & Spa

Kun 50 meter fra den smukke Kleopatra-strand i Alanya finder du Tac Premier Hotel & Spa. Her bor du i pæne dobbeltværelser og har All Inclusive med i prisen. Forkæl dig selv ekstra på ferien med et besøg i hotellets hamam.

Havana Apart

Havana Apart er et hyggeligt hotel, hvor du bor et stenkast fra den populære Kleopatrastrand. I samme bygning ligger den lækre restaurant Elite og i området omkring hotellet findes flere butikker og restauranter. I de rummelige 2- og 3-værelses lejligheder kan du lave frokost, inden det er tid til en siesta.

My Home

My Home har god beliggenhed nær Kleopatra-stranden og med centrum indenfor gåafstand. Her bor du i lejligheder og har mulighed for at lave lette måltider på ferien.

Riviera (Alanya)

Hotel Riviera i Alanya er et meget hyggeligt hotel med afslappende atmosfære og god beliggenhed i et hyggeligt og roligt område, nær Kleopatra-stranden. De to pools har plads til både store og små og i poolbaren kan du nyde noget kølende. Nyd hotellets spacenter med hamam og sauna, der er gratis adgang på visse tider, og et gratis lille fitnessrum.

Riviera Zen

På hotel Riviera Zen bor du lige ved den kendte Kleopatra-strand og kun en kort gåtur væk fra Alanya centrum. Her kan du nemt kombinere en sol- og afslapningsferie med byudflugter og seværdigheder. Du bor bekvemt med All Inclusive og her er gratis fitness-faciliteter og sauna.

Apollo Mondo Selected Gold Island

Gold Island ligger vest for Alanya og er et af vores Apollo Mondo Selected hoteller – vores udvalgte hoteller af høj standard og med høj kundetilfredshed. Gold Island er et kendt lokalt vartegn med sin unikke arkitektur og imponerende beliggenhed. Den globeformede bygning ligger længst ude på en pynt med imponerende havudsigt i alle retninger.

Floria Beach

Floria Beach er et charmerende hotel med perfekt beliggenhed ved havet og Kleopatrastranden. Her er atmosfæren rolig og venlig, med frodige buske og smukke farver så langt øjet rækker. Fra værelset har du udsigt over havet, hvor du kan sidde på balkonen og nyde bølgernes brusen.

Goldcity Holiday Resort

Goldcity Holiday Resort er et unikt hotel med alt, hvad du kan tænke dig – og lidt mere. Her er et stort vandland, biografsal og et fantastisk spaområde. På taget ligger baren Zodiak på en roterende flade, som gør at du kan nyde udsigten over Alanya fra alle hjørner og kanter, samtidigt med at du nyder aftendrinken.

Kaila Beach

Hotel Kaila Beach i Alanya tilbyder god beliggenhed nær både strand og centrum. Det store poolområde indbyder til dejlige svømmeture for både store og små. Desuden ligger det krystalklare hav kort fra hotellet. Her bor du bekvemt med All Inclusive og kan ydermere bl.a. nyde træning, hamam og underholdning.

Musti

Hotel Musti i Alanya har perfekt beliggenhed et stenkast fra den berømte Kleopatra-strand. Her bor du også nær centrum af Alanya med restauranter, barer, butikker og seværdigheder. Hotellets restaurant er desuden kendt for sin gode Chicken Bombay, som man ikke må misse.

Kaila City

Hotel Kaila City ligger i Oba øst for det centrale Alanya. Herfra er der gåafstand til den fine sandstrand og du bor i rummelige dobbeltværelser og vælger selv om du bare vil have morgenmad på hotellet, eller om All Inclusive passer dig bedre. Begge muligheder tilbydes.