Vinterrejser til Egypten

Egypten - oplev strålende vejr, skønne stranddage og snorkling

Sov under en palme, prøv kitesurfing og dyk ned i det krystalklare vand og oplev de farverige koralrev. Tag en pause fra stranden og prut om prisen i charmerende basarer, slap helt af på et hammam eller tag en selfie foran pyramiderne uden for Cairo!


Få en fantastisk aktiv ferie på Aqua Vista - Powered by Playitas

Tips til en Aktiv ferie i Egypten

Kombiner en varm solferie med førsteklasses fitnessfaciliteter på Apollo Sportshotel Aqua Vista - Powered by Playitas! Her kan du vælge mellem et 600 kvadratmeter fitnesscenter, holdtræning og vores Sportszone med en olympisk pool.

Hvis du foretrækker at hænge ud i solstolen fremfor i gymnastiksalen, venter hele seks skønne pools, og stranden er kun en kort gåtur væk. Prisen inkluderer All Inclusive, så du kan genopfylde energidepoterne efter en vidunderlig dag på Aqua Vista.

Hvorfor Aqua Vista?

  • Afrikas største sportshotel
  • Flere forskellige sportsgrene og holdtræninger
  • Fri adgang til stort vandland på nabohotellet

Se mere og bestil

børn i byen på Aqua Vista

Læs om Børn i Byens fantastiske familieferie på Aqua Vista - Powered by Playitas

Caroline Meldgaard fra Børn i Byen fortæller om deres oplevelse med at besøge sportsresortet Aqua Vista:

Vi er taget til Hurghada i Egypten med Apollo, til deres nye sportsresort Aqua Vista – Powered By Playitas med vores fire sammenbragte børn. Det er faktisk ikke første gang, at vi har prøvet konceptet sportsferie. Vi kan anbefale konceptet på det varmeste, hvad enten man er sportsfreak eller bare ønsker at få lidt mere bevægelse, samvær og sundhed ind i familielivet.

Træning skal være sjovt!

Træningen foregår udendørs, og morgentemperaturen er mild og imødekommende. Vi træner enten Tabata eller h.i.i.t eller en af de mange andre interval træninger, der tilbydes. Træningsformen gør, at alle kan være med, da der ikke er krav om, at man skal tage et bestemt antal øvelser, men blot så mange man kan nå i intervallet.

Overdådige restauranter og pool med egen strand

Restauranterne på hotellet byder på et væld af lækre retter, hvor man kan lave mange sunde kombinationer. I alt har hotellet tre restauranter, og fra frokost er de opdelt i italiensk, mellemøstlig og asiatisk.

Hotellet er lagt sammen med to andre store hoteller, og hvis man har købt All Inclusive, kan man kvit og frit benytte sig af de mange barer og adskillige pools.

Udflugter til turkisblåt vand og ørken

Vi foretrækker dog at tage den lille shuttlebus ned til den rigtige strand, der byder på et mylder af farvestrålende fisk, og som en af ungerne udbryder, så er det ”som at få lov til at dykke på Den Blå Planet”.

Vi har den skønneste uge med lange badeture i det lækreste klare vand, og vi tager også på et Apollo-arrangeret cruise ud til den nærliggende lille ø Giftun Island

Sportsferie er godt for krop og sjæl

En sportsferie giver en et ordenligt spark bagi, og man kommer hjem med den bedste fornemmelse i både sjæl og krop. For os var den første sportsferie, som sagt, en lifechanger på bedste måde. Turen til Aqua Vista i Egypten blev en reminder og en re-booster af både fysiske øvelser og bevidstheden om, at sund mad og drikke ikke behøver at være kedeligt


Tre grunde til at holde ferie i Egypten

Fantastisk historie og kultur

Egypten bobler af tusindårs historie, der skal opleves - her kan du besøge både pyramider og templer. Gå ikke glip af de forskellige bazarer og smag på den farverige mad!

Livet under havoverfladen

I det krystalklare vand i Det Røde Hav kan du opleve undervandsverdener ved de smukke korallrev i Hurghada eller se usædvanlige fisk i Ras Muhammad Nationalpark på Sinai-halvøen.

Strande og soltimer

I Egypten kan du nyde lange, solrige stranddage med sandslotte og svømning. Tag en dagstur til paradisstranden i Mahmya eller besøg den hyggelige Old Vic-strand i Hurghada!