Varm vinter under solen - God, bedre, bedst

Her finder du vores bedste vintertilbud lige nu. Du kan selv vælge hvilken hotelkategori, du foretrækker. God, bedre, bedst – valget er dit!


God

I denne kategori finder du de hoteller, der har fået 2+ til 3+ sole. Her får du et godt mellemklassehotel til en rigtig god pris. Hotellerne har alle en god standard, og vælges ofte af vores gæster. Bo fx på et af disse hoteller:

Jable Bermudas

Jable Bermudas

Jable Bermudas består af flere 2 etagers bygninger med rummelige og lyse 2-værelses l... Læs mere
Fra 2.898 DKK
Book
Globales Tamaimo Tropical

Globales Tamaimo Tropical

Globales Tamaimo Tropical er et prisvenligt lejlighedshotel beliggende i området Puer... Læs mere
Fra 2.848 DKK
Book
Faisan

Faisan

Hotellet for dig som ønsker at bo centralt i fornøjelige Playa del Inglés. Efter en d... Læs mere
Fra 2.448 DKK
Book
HG Lomo Blanco

HG Lomo Blanco

HG Lomo Blanco ligger i de nye dele af Puerto del Carmen, med den gyldne sandstrand l... Læs mere
Fra 3.598 DKK
Book

 

Bemærk: Ovenstående priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Der er ofte mulighed for opkøb. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.