Find din drømmeferie til Thailand

Thailand er for mange kendt som smilets land – og det er bestemt ikke uden grund. Uanset hvor i dette pragtfulde land I rejser til, vil I blive mødt af en unik gæstfrihed. Landets slogan; Amazing Thailand; forbløffende Thailand, er absolut ikke for meget sagt.


Ferie i Thailand - find området der passer bedst til dig


Hotelnyheder og favoritter i Thailand


Inspiration til oplevelser i Thailand

FÅ NYE LIVRETTER I THAILAND

Få nye livretter i Thailand


Prøv en frisk ananas fyldt med stegte ris, rejer og grøntsager. Nyd den på stranden med fødderne begravet i sandet og til lyden af bølgerne, der skvulper i vandkanten. Dét er paradis!

Spis godt i Thailand

I Thailand er der et stort udvalg af spændende restauranter, hvor I kan gå på opdagelse i både lokale og internationale retter. Du kan altid spørge rejselederen om gode restaurantforslag.

Rundt om på gader og stræder i Thailand finder du de små lokale madvogne og opstillede køkkener. Her fås de lokale thailandske retter direkte fra fortovet. Et godt råd er at holde sig til de stegte og kogte retter.

Lær hemmelighederne bag thailandsk madlavning

Oplev de fantastiske Phi Phi øer i Thailand

Krabi - Her kan du opleve paradisøer, skønne strande. storslået natur og snorkling


Bliv klogere på Thailand
Bliv klogere på Thailand

Thailand er på alle måder forbløffende og kontrastfyldt. Her er fuld af liv – men samtidig enormt fredfyldt. På mange måder overdådigt – men samtidig fattigt. På alle områder præget af traditioner og kultur – men samtidig meget moderne.

Facts om Thailand

Thailand ligger mellem store lande som Indien og Kina og er med til at danne Sydøstasien. De nyeste folkeoptællinger viser, at der bor ca. 65 millioner mennesker, og Thailand har et areal på 514.000 km2, hvilket gør det ca. 12 gange større end Danmark. Thailand er delt i fire store regioner med hver sit eget geografiske særpræg. I nord finder I store skovklædte bjerge, i nordøst præges naturen af Khorat-højsletten med dens tørke, i det centrale lavland – også kaldet ”Den store risskål” er der fugtigt og ideelt til dyrkning af afgrøder som ris. I det sydlige Thailand dominerer kystlinjen og de store regnskove og gummiplantager. Thaierne er en meget stolt buddhistisk nation, der værner om deres kultur og historie.

Gå på opdagelse i vores store rejseprogram til Thailand og find dit favoritområde!