Rejser til jul og nytår med børn
Tag børnene med fra kun 1.998,- på udvalgte hoteller til jul og nytår

Giv familien en oplevelse for livet og rejs sydpå til jul og nytår. Lad sne, kulde og julestress blive i Danmark, og brug tiden på nærvær, poolsjov og mindeværdige stunder. Børn rejser fra kun 1.998,-, hvis de ligger i opredning med to fuldt betalende på værelset. Se alle vores rejser til jul og nytår her. 

LANZAROTE

PARQUE TROPICAL

Skønt hotel med et hyggeligt poolområde, som er omgivet af en frodig have og i poolbaren bliver der arrangeret hyggelige grillaftener.

 

 

Rejs 22. eller 29. december.
 

Barn under 12 år fra 1.998,-
 

LANZAROTE

CAYBEACH SUN

På hotel Caybeach Sun venter et indbydende poolområde med solstole og parasoller og en tæt beliggenhed på centrum af Playa Blanca.
 

Rejs 22. eller 29. december.
 

Barn under 12 år fra 1.998,-
 

MADEIRA

MELIA MADEIRA MARE

Skønt hotel med en smuk panoramaudsigt over havet. Hotellet har en spa samt en god beliggenhed nær Lido-området.

 

 

Rejs 18. december. 
 

Barn under 12 år fra 1.998,-
 

GRAN CANARIA

IFA BUENAVENTURA

Stort og hyggeligt hotel, hvor du kan tage del i en masse faciliteter. Her er ikke langt til shopping og forlystelseslivet i Playa del Inglés.

 

 

Rejs 23. eller 30. december. 
 

Barn under 12 år fra 1.998,-
 

FUERTEVENTURA

CLUB DRAGO PARK

Fint hotel hvor du rejser til for at slappe af og nyde feriedagene. Fredfyldte omgivelser og fint poolområde - perfekt til en god feriebog.


Rejs 24., 25. eller 31. december (morgenfly).
 

Barn under 12 år fra 1.998,-
 

FUERTEVENTURA

LAS MARISMAS

Moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde.
 

Rejs 24., 25. eller 31. december (morgenfly).
 

Barn under 12 år fra 1.998,-
 

TENERIFE

ATLANTIC HOLIDAY CENTER

Beliggenheden byder på en fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet og La Gomera, og udsigten fra poolområdet er også noget helt specielt.
 

Rejs 24. eller 31. december (morgenfly). 
 

Barn under 12 år fra 1.998,-
 

TENERIFE

PARQUE DE LA PAZ

familiært hotel i centrum af Playa de las Americas med stort poolområde og tre dejlige strande i nærheden.

 

 

Rejs 24. eller 31. december (morgenfly). 
 

Barn under 12 år fra 1.998,-
 

Bemærk: Børnepris er kun gældende for børn, der sover på opredning som hhv. 3. eller 4. person(hvor dette er muligt) på rum med 2 voksne . Der er ofte mulighed for opkøb. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.