Se alle vores rejser til jul og nytår og bestil i dag!

Vi har masser af skønne jule- og nytårsrejser til dig, der vil væk fra sne og kulde til jul eller nytår sammen med familien eller en, som du har kær. Tag på på en af vores charterrejser til klassisk sol- og badeferie eller hvad med en anderledes ferieoplevelse som f.eks et krydstogt? Uanset hvad du ønsker, så har vi masser af muligheder!

Charterrejser til jul og nytår - perfekt til par

Tag på ferie til jul og nytår og bo på vores hoteller for voksne - specielt udvalgt til at passe dig, der rejser uden børn. Vi har hoteller til en romantisk parferie eller en afslappende ferie med gode venner til jer, der gerne vil væk sne, kulde og julestress. Vælg den ønskede afrejselufthavn og få det fulde overblik.

 

 

Charterrejser til jul og nytår - perfekt til børnefamilien

Rejser med børn til jul og nytår


Krydstogter til jul og nytår

Forestil dig et krydstogt i Caribien eller en rigtig familieferie til havs til jul og nytår. Vi samarbejder med nogle af verdens bedste rederier, og hos os finder du krydstogter for enhver smag. Om bord på de fantastiske fartøjer åbner sig en verden, du ikke vidste fandtes. På krydstogterne tilbydes alt lige fra spændende udflugter i eksotiske havne, til afslapning og rolige stunder ved poolen. Se vores udvalg til vinter her.

 

Krydstogt til Caribien til jul og nytår

Caribienkrydstogt til jul og nytår

Et Caribienkrydstogt er noget udover det sædvanlige. Den ene strand afløser den anden, men en ting har de til fælles: de er alle lige så fantastiske, som man forestiller sig. Kombinér strandophold med oplevelser i farverige byer, der byder dig velkommen med lækker mad og interessant historie. 

Oplev paradis til jul og nytår
Krydstogt til jul og nytår - Middelhavet

Middelhavskrydstogt - rejs fra Rom

På vores krydstogter i Middelhavet har du mulighed for at opleve Europas guldkorn – uden du behøver at pakke en taske hver gang. Tag på et krydstogt til jul og nytår, hvor du rejser fra Rom og oplever fantastiske seværdigheder i fx Spanien, Frankrig og Italien.

Rejs fra Rom
Krydstogt til jul og nytår - Middelhavet

Middelhavskrydstogt - rejs fra Barcelona

Oplev nogle af verdens smukkeste byer til jul og nytår på et af vores spændende krydstogter i Middelhavet. Historiske steder, storslåede seværdigheder, god mad og skønne strande venter på dig. Rejs fra Barcelona og oplev fx De Kanariske Øer, Portugal, Italien og meget mere.

Rejs fra Barcelona

  Søg og find din rejse til jul og nytår her