Vejret med Apollo og Sara Maria

Mød Sara Maria Franch-Mærkedahl!
Kendt fra Vild med Dans og TV2 Vejret

Hun er Apollos nye ansigt, når du vil finde vejret hos Apollo.
Sara Maria er næsten lige så glad for at rejse efter det gode vejr, som vi selv er hos Apollo, og hun vil i den kommende tid tale om både vind og vejr sammen med Apollo.

Sammen med Sara Maria hjælper Apollo dig med at finde det optimale ferievejr, der passer helt perfekt til dig!

 

Tjek vejret på din vinterdestination


Årstiderne rundt omkring i verden styrer antal solskinstimer, badevandstemperaturer, hvor varmt der er i skyggen og meget andet. Hos Apollo ved vi, hvor solen er, så se vores vejr- og klimatabel for nogle af vores vinterdestinationer her:

Hvilket vejr drømmer du om?


Find masser af gode tilbud med afrejse i vintermånederne til vores vinterdestinationer. Vælg din favoritferietype nedenfor, så garanterer vi mange skønne soltimer, varme temperaturer og uforglemmelige ferieminder med dem, du holder af.

Tag med Apollo til Playitas på Fuerteventura

Videoer og billeder af Sara Maria er taget på Apollos Sportsresort på Fuerteventura.
Playitas er et af Europas største sportsresorts med uendelige træningsmuligheder. Derudover venter et behageligt klima året rundt, kilometerlange sandstrande og skønne svømmeture i havet.
» Læs meget mere om aktiv ferie på Playitas her

Vinter 2017/18

Vinter 2017/18 – drøm dig væk nu!

Planlæg og book din drømmerejse til vinter! Få hotelværelset med havudsigt, book til hele familien eller book juledagene, som altid er udsolgt... Slå til nu og få ferien du drømmer om. » Find vinterinspiration her