seniorklub tilbud

Seniorklub rejsetilbud - bo i eneværelse uden tillæg!

Vil du rejse alene i perioden fra d. 26/6-3/7, så har vi gode nyheder. Nedenstående priser er for 1 person i eneværelse. 

Slå til nu og glæd dig til lune sensommeraftener og skønne stranddage fra kun 1.998,-! Rejs fra Billund eller København.

Bemærk: Ovenstående priser er pr. person. Der er ofte mulighed for opkøb. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.