Billige rejser med seniorklubben

Rejs i november - 500 kr rabat på en valgfri rejse!

Kan du rejse i perioden fra 1. - 30. nov, så får du lige nu 500 kr rabat pr. booking. Book idag og glæd dig til en lun vinterferie allerede nu. Rejs fra København, Billund eller Aalborg. De Kanariske Øer er fx fantastiske at besøge i november, hvor temperaturen er lun året rundt, eller hvad med en storbyferie eller et krydstogt? Så vil du have en billigere rejse, så er det nu, du skal slå til - book inden 25. juli! Brug kampagnekoden: klub

Obs! Tilbuddet gælder pr. booking og hele verden (herunder storbyferier, charterrejser, fodboldferier og krydstogter). Kun for nybookinger og kan ikke kombineres med andre rabatter.
 

Sådan gør du:

  • Find den rejse, som du vil booke i perioden fra d. 1/11 til 30/11 2018.
  • Når du er igang med bookingen, så skriv kampagnekoden klub ind i rabatfeltet.

Bemærk: Der er ofte mulighed for opkøb. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.