UDSOLGT!

Apollo har til Dans under Palmerne allieret sig med nogle af Danmarks bedste dansere, blandt andet 2 tidligere vindere af Vild med Dans. Vi kan derfor invitere til Dans under Palmerne på Playitas 11. marts 2018. Det bliver en hel uge med fokus på dansetrin og danseglæde, hvor der danses blandt mange andre danse-entusiaster under palmerne i sydens sol og varme. Her er plads til parrene, der vil prøve en sjov og aktiv ferie, hvor dansetrinene pudses af. Du kan også tage vennen eller veninden med - der er plads til alle. Skift fredagen i sofaen ud med at danse selv og få energi.

Vi garanterer, at I får masser af rytmer i kroppen, sved på panden og et fast smil på læben, når vores dygtige kendisdansere lærer fra sig af deres mange dansefif til Dans under Palmerne, så I er klar til alle festerne i foråret, om det er konfirmationer, bryllupper eller fødselsdage.

Dans under Palmerne på Playitas

Dans under Palmerne inkluderer:

 • 1 uge i delt dobbeltværelse/lejlighed på Playitas
 • Fly og transfer til/fra lufthavnen på Fuerteventura
 • Mad om bord på flyet
 • Morgenmad
 • Danse-undervisning ifølge program
 • Galla-middag lørdag aften (ekskl. drikkevarer)

Spørgsmål? Send os en mail på
grupperejser@apollorejser.dk 


Tilkøb:
Halvpension 770,-
Helpension 1.500,-
Havudsigt 390,-

Dans under Palmerne med Apollo


Vores skønne vært til Dans under Palmerne

Sara Maria Franch-Mærkedahl

De fleste kender Sara Maria fra Vild med Dans, men hun er faktisk født ind i underholdningsbranchen med en far som cirkusartist. Hun har siden, hun var lille elsket at optræde og har i mange år lavet børneteater og modelarbejde. Sideløbende har hun uddannet sig indenfor marketing og kommunikation og i 10 år haft sit eget agentur og eventbureau. Lige nu er hun bogaktuel med løbebogen "Boost dit Løb" og har haft mange aktive rejser til Playitas.

Hun var vært sidste gang, vi afholdte Dans under Palmerne, og hun glæder sig helt vildt til at gentage det til marts næste år!


Danse-eksperterne til Dans under Palmerne

Apollo har allieret sig med nogle af de bedste.

Dans under Palmerne med Michael Olesen

Michael Olesen

Michael Olesen har en lang professionel dansekarriere bag sig, både som danser og koreograf. Han har danset standard og latin på højeste plan, repræsenteret Danmark EM & VM over alt i verden. Derudover har Michael performet i mange musicals på nogle af de største teatre i Danmark, lavet cirkusrevyen ude på Bakken i mange år og har de sidste 10 år lavet det meget populære tv-program Vild med Dans på TV2.

Dans under Palmerne med Mille Funk

Mille Funk

Mille Funk er 25 år og har danset siden hun var 3 år. Hun har danset standard og latin det meste af hendes liv og har deltaget i et hav af danseturneringer både i Danmark og i udlandet. Desuden har Mille været balletbarn på Det Kongelige Teater i 5 år. Hun har en bachelor i retorik og arbejder pt. i marketing hos Aller Media som CLM campaign manager. I år har hun også været en del af Vild med Dans på TV2.

Dans under Palmerne med Jenna Bagge

Jenna Bagge

Jenna Bagge har været en af verdens bedste dansere, der sidenhen har lagt den professionelle dansekarriere på hylden for at læse til lærer og undervise i dans.

Jenna har været med i Vild med Dans siden 2014, hvor hun bl.a. har danset med rapperen USO og cirkusartisten Patrick Berdino.

Morten Kjeldgaard

Morten Kjeldgaard

Morten har danset, siden han var 10 år og er oprindeligt fra Nordjylland. Han flyttede til København i 2005 og begyndte at arbejde som professionel danser, og han kan bl.a. kan skrive musicals som Chicago, Mamma Mia og Dirty Dancing på sit CV. Han deltog i Vild med dans for første gang i 2009, hvor han dansede med Line Baun Danielsen, og han vandt programmet med bokser Sarah Mahfoud sidste år.

Glæd dig allerede nu!

Dans under Palmerne 2017

Det sagde deltagerne sidst

Danseinstruktørerne glæder sig også!

Finaledeltagerne glæder sig til marts!


Program for Dans under Palmerne

Programmet er vejledende, og ændringer kan forekomme.

Søndag 11/3

Afrejse til Fuerteventura fra enten København eller Billund.

Dagen bruges til ankomst og afslapning på Playitas samt velkomstmøde med danserne og fremvisning af hotellet.

 

Mandag 12/3

Kl. 12.00-14.00

De første danselektioner hvor der danses enten latin eller standard-danse. Der deles op i to hold, øvede og uøvede, det bliver spændende men også koncentreret. Kl. 21.00-23.00
Der spilles op til dans om aftenen med live-band, hvor man kan nyde og øve mere af det, man har lært i løbet af dagen. Vores danse-eksperter vil også være til stede, så man kan spørge og sludre lidt.
Tirsdag 13/3

Kl. 12.00-14.00
2. dag med undervisning. Her følges der op på det, der skal forbedres, eller måske vil man lære en ny dans indenfor latin eller standard.

Kl. 21.00-23.00
Der spilles op til dans om aftenen med live-band. Her vil man måske begynde at bevæge sig ned mod den dans, man synes man kan bedst, eller måske bare øve sig mere på noget nyt, man har lært. Her kan der nok spores lidt træthed efter 2 dages intens og sjov undervisning. Vores danse-eksperter vil også være til stede, så man kan spørge og sludre lidt.
Onsdag 14/3

Hele dagen til fri afbenyttelse af Playitas' mange andre tilbud, eller måske tid til tiltrængt afslapning hvor ømheden kommer ud af kroppen.

Kl. 18.00-19.00
Talkshow med Sara Maria. Danse-eksperterne sidder i et panel, hvor der tales alt fra hvordan det er at være med og vinde Vild med Dans, hvad dansen giver og meget mere. Der bliver mulighed for spørgsmål fra publikum.

Kl. 21.00-23.00
Der spilles op til dans om aftenen med live-band. Her er der stor mulighed for at vise, hvad de 2 første dage har skabt af nye danse-trin og rytmer. Vores danse-eksperter vil også være til stede, så man kan spørge og sludre lidt.

 

Torsdag 15/3
 

Kl. 12.00-14.00
Så er vi tilbage under palmerne til undervisning. Nu skal der til at fintunes, hvad man vil danse til konkurrencen lørdag, og er man ikke klar til det, kører man bare videre med undervisningen med kyndig vejledning fra eksperterne.

Kl. 21.00-23.00

Der spilles op til dans om aftenen med live-band. Vores danse-eksperter vil også være til stede, så man kan spørge og sludre lidt.

Fredag 16/3
 

Kl. 12.00 -14.00
Sidste dag med danseundervisning. Her skal fintunes hvad man vil danse til konkurrencen om lørdagen, og her vil vores eksperter også anbefale, hvad der er bedst. Det bliver en spændende og koncentreret sidste trænings-dag.

Kl. 21.00-23.00

Der spilles op til dans med live-band. Sidste chance for at fintune sine trin. Bandet spiller blandt andet de sange, der skal bruges til konkurrencen om lørdagen. Vores danse-eksperter vil også være til stede, så man kan spørge og sludre lidt.

Lørdag 17/3

Den store Dans under Palmerne galla-middag og finale-dag.
 

Kl. 18.00-20.00
Den store finale og konkurrence. Der kåres nogle glade vindere, hvor præmien er en rejse for 2 til Dubai.

Kl. 20.00-23.00

Galla-middag med live-band. Middagen er inkluderet i prisen lørdag aften. Det vil også være muligt at få taget billeder ved vores galla-væg, både med din partner og vores danse-eksperter.

Kl. 23.00 er det officielle program slut for ugen.

Vær opmærksom på:

 • At hvis det regner, er vi nødt til at danse indenfor, hvor man ikke må have dansesko på. Husk derfor gummisko.
 • Der deles op i to grupper den første dag, øvede og ikke-øvede, og der trænes hver for sig den første time og sammen den anden.
 • At vi danser indenfor om aftenen. Bemærk at pladsen kan være trang.
 • Bandet spiller kendte hits i dansevenlige versioner. 
 • I kan bruge alle Playitas' faciliteter på lige fod med alle andre gæster.