Nyheder på de kanariske øer

NYHEDER PÅ DE KANARISKE ØER

Elsker du også De Kanariske Øer, men måske har lyst til at prøve noget nyt, så præsenterer vi her på siden de nyeste hoteller på de altid skønne og lune Kanariske Øer. Her er noget for alle uanset om du er til pool, strand eller måske begge dele? Her finder du hoteller i rolige omgivelser eller har du lyst til, at der skal ske noget, så har vi også hoteller tæt eller midt i centrum, hvor der altid er livligt. Uanset hvad du er til, så kig med her og find måske dit nye favorithotel:

OBS! Den viste frapris for hvert hotel er et udtryk for den billigste frapris i hele sæsonen. Når du klikker på hotellet, skal du vælge gældende afrejseperiode for at se aktuel frapris. 

*Bemærk: Ovenstående priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Børnepris kun gældende når barnet sover på opredning. Der kan være mulighed for opkøb til bedre værelseskategori. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.