Luksushoteller på Gran Canaria til gode priser

Lopesan-kæden har en række fantastiske hoteller på Gran Canaria, og lige nu kan du få din rejse til et af disse hoteller til ekstra nedsat pris! Så leder du efter en dejlig ferie i lune omgivelser til vinter, så er det nu, du skal slå til - se hotellerne herunder: 

Bestil senest 15/9 2019

Obs! Gælder med afrejse i perioden fra d. 1/11 2019 til 30/4 2020. Rejs fra Billund, Aalborg og København.

Abora Catarina By Lopesan, 4+*

rolig beliggenhed, selv om det ligger centralt i Playa del Inglés. Apollos gæster er mest tilfredse med servicen, maden og den hyggelige atmosfære.

Rejs fx 1 uge d. 14/12 fra CPH med All Inclusive fra 5.198,- pr. person

Abora Interclub, 4*

Nyrenoveret hotel i San Agustin. All Inclusive er inkluderet, og her er vandrutsjebaner for de små og en pool kun for voksne.

Rejs fx 1 uge d. 14/12 fra CPH med All Inclusive fra 4.748,- pr. person

Lopesan Baobab Resort, 5*

Dette hotel er et af vores mest populære Mondo Family Resorts. Her får du luksus og masser af aktiviteter - en skøn familieferie.

Rejs fx 1 uge d. 14/12 fra CPH med halvpension fra 4.848,- pr. person

Lopesan Costa Meloneras Resort, 5*

Et rigtig luksushotel med stort spa-område, minigolf, 4 pools og 5 restauranter. Og du bor i elegante værelser.

Rejs fx 1 uge d. 14/12 fra CPH med morgenmadsbuffet fra 4.998,- pr. person

Villa del Conde, 5+*

Et udsøgt luksushotel ved strandpromenaden i Meloneras. Her er 6 pools, hvoraf 4 af dem er opvarmede. 

Rejs fx 1 uge d. 14/12 fra CPH med morgenmadsbuffet fra 5.448,- pr. person

*Bemærk: Priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Der kan være mulighed for opkøb til bedre værelseskategori. Bagage, transfer og mad om bord på flyet kan tilkøbes. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det, vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.