Sitia - nyhed fra Billund
Nyhed direkte fra Billund - Sitia, det autentiske Kreta

Nyheden Sitia, i det nordøstlige hjørne af Kreta, er noget så usædvanlig da turiststrømmen endnu ikke er nået til den lille kystby. Her venter skønne gåture ved havnen og hyggelige taverner med det bedste af det kretensiske køkken. Sandstranden, med sit klare vand, ligger lige ved centrum - så her er virkelig alle muligheder for at mikse sol og badeferie med naturskønne vandringer og livlig småby puls.

Til børnefamilierne er vi glade for vores nye område Ierapetra, knap en times kørsel fra Sitia, hvor to skønne resorts står klar med perfekte omgivelser til en uforglemmelig familieferie.

Længst mod øst I Palekastro venter fantastiske strande, smuk natur og spændende historiske seværdigheder, for jer der gerne vil have en aktiv og rolig ferie.
Ønsker du en afslappende ferie ved havet med varme, god mad og badeture skal du vælge det lille Makrigialos i Kretas sydøstlige hjørne. En rigtig ferieperle.

Se vores nye områder på Østkreta


Skønne hotelnyheder perfekt til familieferien - Børn på opredning fra kun 1.998,-

Rejs fra Billund Lufthavn hver torsdag fra 25/5 i 2017

IERAPETRA/KRETA-GRÆKENLAND

PETRA MARE

Nyrenoveret All Inclusive-hotel med masser af sjov for børnene, som for eksempel et sjovt piratskib med vandrutsjebaner og en specialdesignet legepark. Hotellets aktivitetsledere sørger for at stemningen er i top blandt både store og små. 

 

SITIA/KRETA-GRÆKENLAND

SITIA BEACH

Sitia Beach er byens bedste hotel. Her er der et stort poolområde, en skøn have og et spaanlæg, som tilbyder en række afslappende behandlinger. På restauranten serveres lokale retter, og der er mange forskellige aktiviteter at vælge mellem både for store og små.

 

Skønne hoteller særligt udvalgt til voksne

Rejs fra Billund Lufthavn hver torsdag fra 25/5 i 2017

SITIA/KRETA-GRÆKENLAND

ITANOS

Hotel Itanos ligger i hjertet af Sitia – med caféer, taverner og butikker rundt om hjørnet. På tagterrassen findes både pool og restaurant. Her kan du slå dig ned med en drink og samtidigt beundre havet, havnen og byens huse, der klatrer op ad bjergsiden.

 

SITIA/KRETA-GRÆKENLAND

ELYSEE

Elysee er et lille, traditionelt og kretensisk hotel. Beliggenheden er god i den roligere del af havnepromenaden med en smuk panoramaudsigt ud over bugten - kun et stenkast fra stranden og centrum. Her bor du godt med aircondition og wifi på værelserne.

 

Aktuelle tilbud til Sitia-området

Rejs fra Billund Lufthavn hver torsdag fra 25/5 i 2017