Dubai messetilbud
Se vores gode tilbud til Dubai-området!

Oplev Dubai og se hvorfor alt bare er større! Badeferie, storbypuls og unikke seværdigheder er blot nogle af de spændende oplevelser, du kan opleve her. Nedenfor har vi samlet vores allerbedste tilbud til Dubai-området.


Soft All Inclusive med i prisen til Dubai-området til vinter 

Afrejse fra København hver onsdag i perioden 8/11 - 13/12 2017 og 10/1 - 31/1 2018

Få Soft All Inclusive med i prisen og tilkøb alkohol for kun +500,

Gælder kun nybookinger

 

FUJAIRAH BEACH

Radisson Blu Resort  Soft All Inclusive

Hotellet ligger midt på sandstranden, smukt mellem Hajarbjergene og det azurblå hav. Perfekt til afslapning for hele familien. 
 

 

Rejs 1 uge og bo i dobbeltværelse
 

Barn under 12 år fra 2.998,-
Voksen fra 6.998,-
Tilkøb All Inclusive med alkohol +500,-
 

RAS AL KHAIMAH

Hilton Ras Al Khaimah  Soft All Inclusive

Hotellet ligger midt på stranden med en strålende udsigt over Den Persiske Golf. Ud over den vidunderlige beliggenhed er der god service og mange pools på hotellet. 

 

Rejs 1 uge og bo i dobbeltværelse
 

Barn under 12 år fra 2.998,-
Voksen fra 7.998,-
Tilkøb All Inclusive med alkohol +500,-
 

Børn rejser for kun 1 kr. til Emiraterne!*

Afrejse periode 1/11/2017-13/12 /2017 og 10/1/2018- 24/1/2018 (kun på onsdags afgange.)

Gælder kun nybookinger og nedenstående hoteller

Atlantis the Palm

Atlantis the Palm

Bo fx på Hotel Atlantis The Palm, som er luksuriøst og skønt for hele familien! Her er store kulinariske oplevelser, luksusbutikker og Mellemøstens største vandland – du får en helt unik oplevelse på Atlantis The Palm.

Book her
Doubletree By Hilton Marjan Island

Doubletree By Hilton Marjan Island

Du kan også bo på dette skønne, nybyggede hotel, der passer godt til børnefamilier. Hotellet ligger i Ras al Khaimah, og her finder du to poolområder, samt en strand hvor der er gratis solstole og parasoller.

Book her

Fast lav pris til Dubai fra 3.998 kr.

Afrejse periode 1/11/2017-13/12/2017 og 10/1/2018-24/1/2018 (kun onsdags afgange.)

Gælder kun nybookinger og nedenstående hoteller

Westin Dubai Al Habtoor City

Westin Dubai Al Habtoor City

På dette elegante hotel kan du både nyde ferien ved det store poolområde eller besøge fantastiske Dubai Mall. Hotellet har mange forskellige faciliteter både til store og små gæster, og når det er middagstid, er der flere a la carte-restauranter på hotellet. 

Fra kun 6.998,-

Book her
First Central Hotel Apartments

First Central Hotel Apartments

Lejlighedshotellet First Central Hotel Apartments er et populært alternativ for unge i Dubai. I de rummelige lejligheder kan du forberede enkle måltider. På hotellet er der en tagpool, to restauranter og et fitness.

Fra kun 3.998,-

Book her

*Bemærk: Ovenstående priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Børnepris kun gældende når barnet sover på opredning. Der er ofte mulighed for opkøb. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.