longhaul tilbud vinter 2018/19

Rejser til paradis - vinter 2018/19

Her har vi samlet alle vores særlige tilbud, der er perfekte til jer, der vil rejse til fjerne og eksotiske rejsemål. Find den ferie der passer bedst til jer men husk - de bedste pladser ryger først!


Thailand

PHUKET/THAILAND

Orchidacia Resort

Orchidacea Resort er et hyggeligt hotel i gåafstand til den fine sandstrand i Kata. Det søde personale sørger for, at du får en skøn ferie, mens du kan hygge dig med afkølende dyp i poolen. 

Rejs 2 uger - og bo i superiorvær. med morgenmad

Afrejse torsdage Voksen
1/11 - 15/11 6.998,- 
22/11 - 6/12 7.998,-
   
 

KHAO LAK/THAILAND

La Vela By La Flora

Hotel La Vela passer til dig, som vil bo lækkert og elegant på din ferie. Hotellet, der slog dørene op i 2017, ligger lige ved den fantastiske strand i Khao Lak.

Rejs 2 uger - og bo i deluxe(max 3 pers.)- eller familieværelse(max 2+2 pers.) med morgenmad

Afrejse torsdage Voksen Børn
1/11 - 29/11 (dobbeltværelse) 11.298,-  4.498,- 
1/11 - 29/11 (familieværelse) 13.298,-  4.498,- 
 

KRABI/THAILAND

Krabi Tipa Resort

På Krabi Tipa Resort venter en afslappende ferie blandt tropiske haver, samt en kort gåafstand til caféer, barer, restauranter og sandstranden i Ao Nang. Hotellet er opført i elegant kolonialstil med et skønt poolområde.

Rejs 2 uger - og bo i dobbeltværelse med morgenmad
 

Afrejse lørdage Voksen
3/11 - 8/12 6.998,- 
   
 

Dubai og Emiraterne

DUBAI/EMIRATERNE

Howard Johnson

Hotel Howard Johnson ligger i Dubais kulturelle bydel Bur Dubai, og hotellet er et godt valg for dig, der er interesseret i byens historie. For dem der er vilde med shopping, kan man tage en taxibåd til Deira, hvor der er guldsouk, krydderisouk og shoppingcentre.

Rejs 1 uge - og bo i dobbeltværelse med morgenmad

Afrejse onsdage Voksen
7/11 - 12/12 3.498,- 
 

DUBAI/EMIRATERNE

Aloft - Palm Jumeirah

På den østlige halvmåne på den palmeformede ø Palm Jumeirah ligger trendige Aloft Palm Jumeirah. Nyd udsigten over havet og det berømte landemærke Burj Al Arab fra hotellets  pool, eller iagttag solnedgangen med en drink i hånden på den private sandstrand.

Rejs 1 uge - og bo i dobbeltværelse med halvpension

Afrejse onsdage Voksen
7/11 - 12/12 (gælder ikke 21/11) 6.998,- 
 

RAS AL KHAIMAH/EMIRATERNE

Al Hamra Village by Hilton

På familievenlige hotel Al Hamra Village er der rigtig ferieidyl med det skønne poolområde, rummelige suiter og beliggenhed lige ved den kridhvide sandstrand. Sammen med søsterhotellet, som ligger i gåafstand, er der flere restauranter og børneaktiviteter.

Rejs 1 uge - og bo i junior-suiter med morgenmad

Afrejse onsdage Voksen Børn
7/11 - 12/12 3.998,-  2.498
 

Bemærk: Ovenstående priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Børnepris er kun gældende for børn der sover på opredning som hhv. 3. eller 4. person(hvor dette er muligt) på rum med 2 voksne . Der er ofte mulighed for opkøb. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.