REJS TIL ALBANIEN TIL SOMMER FRA 2.498,-!

Hos Apollo er vi vilde med Albanien! Kilometerlange sandstrande, klart vand, hoteller lige ned til stranden, spændende historie - og meget prisvenligt! Med os kan du opleve Saranda, som er en smuk kystby lige over for Korfu, og Durres Riviera, som har brede, lange sandstrande og er perfekt til en skøn badeferie. Albanien er fantastisk både på grund af de smukke paradisstrande og det klare vand, og i kombination med smuk natur, lækker mad og billige priser, er det et land, som vi varmt anbefaler at besøge. Få inspiration til din rejse her:


Albanien - find området der passer bedst til dig

Smukke Saranda

Den smukke kystlinje, det myldrende folkeliv og områdets rige historie gør, at Saranda er det perfekte udgangspunkt for dig til sommer.

Læs mere om Saranda her

Durres Riviera

Fantastisk 10 kilometer lang sandstrand hvor hotellerne ligger nær stranden, og du kan se frem til afslappende dage med sol og badeture.

Læs mere om Durres Riviera her

Hotelnyheder og favoritter i Albanien

Fafa Grand Blue Resort

Fafa Grand Blue Resort

Ved den kilometerlange sandstrand på Durres Riviera i Albanien ligger det splinternye... Læs mere
Fra 3.248 DKK
Book
Premium Beach

Premium Beach

Premium Beach er et pænt hotel med perfekt beliggenhed direkte på den fine, brede san... Læs mere
Fra 5.098 DKK
Book
Glow Boutique Hotel & Suites

Glow Boutique Hotel & Suites

Kun et stenkast fra stranden finder du Glow Boutique Hotel & Suites. Fra de lyse ... Læs mere
Fra 3.568 DKK
Book

4 grunde til at du skal besøge Albanien


4 grunde til at du skal besøge Albanien
 

1. Billigste land i Europa

Albanien er ikke bare smukke strande og klart vand - her er også meget prisvenligt. Om du handler i supermarkedet, shopper eller går på restaurant, så kan du regne med ca. halv pris end herhjemme. Det er da dejligt, ikke?

2. Fantastiske strande

Strandene er en af mange grunde til at rejse til Albanien, for her finder du de fineste, lange strande, som du kan boltre dig på. Vil du have mere fred, så er der også mange hyggelige strandbugter, som du kan tage til og nyde en dag i ro og mag.

3. Nyt turistland for danskere

Albanien var længe lukket for resten af verden, men de sidste 20 år er der sket rigtig meget med landet, og flere har opdaget denne skønne destination. Apollo var en af de første med charter til Albanien fra Danmark - og det blev en succes.

4. Anderledes udflugter

Albanien har mange fantastiske seværdigheder. Du finder høje bjerge, perlende vandfald og rolige bjerglandsbyer. Især anbefaler vi Kilden det Blå Øje, den arkæologiske plads Butrint og den historiske by Gjirokastër.