Udforsk vores adriatiske perler!

Adriatiske perler

Opdag et uudforsket hjørne af Europa! Adriaterhavet er en del af Middelhavet og Albanien, Kroatien og Montenegro har alle kyststrækninger ud mod det. Disse tre skønne lande kalder vi vores Adriatiske Perler, og her er der noget for alle. Du kan nyde enestående natur, turkisblåt vand og fascinerende kultur.

Durres Riviera

NYHED! Durres Riviera – Albanien

I Durres findes Albaniens længste strand med hvidt, finkornet sand og krystalklart vand, som du kan bade og snorkle i. Den gode mad og de billige priser gør byen til en skøn feriedestination.

Læs mere om Durres Riviera

Saranda

Saranda – Albanien

Den hyggelige kystby Saranda kantes af prisvenlige restauranter og cafeer, der serverer et mix af italienske, græske og hjemmelavede specialiteter. Her er også en fantastisk natur og spændende historie!

Læs mere om Saranda

Makarska Riviera

Makarska Riviera – Kroatien

En rejse til Makarska Riviera er en uforglemmelig oplevelse. Den dramatiske kystlinje hvor det turkisblå hav møder imponerende bjergmasser er et smukt syn. Du oplever også smukke strande, hvor du kan koble helt af.

Læs mere om Makarska Riviera

Montenegro

Budvas Riviera – Montenegro

Vælg mellem hyggelige Petrovac med den skønne havnepromenade som midtpunkt, strandparadiset Becici med områdets bredeste og længste strand eller Budva med sin smukke, gamle bydel. I Montenegro er der noget for alle!

Læs mere om Budvas Riviera