Kreta - find din favoritferie på danskernes foretrukne ferieø

Når du rejser til Kreta, er mulighederne mange med Apollo. Vores store erfaring gør, at vi kan vejlede dig til alle de bedste feriebyer og hoteller, og med flere strandhoteller end nogen anden rejseudbyder finder du let den perfekte ferie til de bedste priser! 


Gå på opdagelse blandt alle vores ferieområder på Kreta


Vores mest populære hoteller på Kreta

apollo mondo family
Almyra Hotel & Village
• Midt på fantastiske Long Beach

Almyra Hotel & Village

apollo mondo selected
Santa Helena Beach
• Skønt poolområde

Santa Helena Beach


Anbefalede områder til ferie for voksne på Kreta


Tips og forslag når du rejser til Kreta

Vores bedste tips til Kreta

Vi kommer her med vores rejsetips til Kreta. Nogle kan du måske genkende, andre kan måske inspirere dig til din næste tur til denne skønne ø.

Læs mere og få inspiration til ferien

Oplev Kretas skønhed på din næste ferie

Kretas trumfkort er netop størrelsen. Grækenlands største ø har alt, og her er muligheder for en sjældent varieret ferie. Den ene dag afslapning på en paradisstrand, den næste en udfordrende bjergvandring. Udforskning af sydkysten er også et must på Kreta. Kombinationen af de dramatiske bjerge og den vilde kyst på Kreta er uovertruffen, og i de naturskønne vige er der betydeligt færre badegæster end nordpå. En rejse fra nordkysten til sydkysten på Kreta tager knapt to timer, inklusive et par fotostop. Stejle skrænter, dybe kløfter, høje bjerge, snoede veje – på Kreta er der meget at forevige på billeder. Og for dem, der tvivler – ja, turen til Elafonissi og endnu mere til Falassarna er lidt lang ad Kretas snoede veje. Men den er besværet værd, for det er svært at komme tættere på Caribien i Europa.