Aktiviteter på Phuket

Aktiviteter på Phuket

Hvis du vil have en aktiv ferie, er Phuket et glimrende valg. Fantastisk dykning og snorkling, golf og vandland hører til nogle af højdepunkterne på Phuket. Du kan også udforske øens smukke natur ved at cykle, sejle i kajak og gå ture i junglen.

Dykning, surfing og fiskeri

Phuket er et perfekt rejsemål for dig, der ønsker at dykke og snorkle. Her kan du se koralrev, natdykke og spændende vrag. På Racha Yai eller Racha Noi, der ligger lidt over 2 timer syd for Phuket, er der fine dykkemuligheder.

Dykning, surfing og fiskeri

Du kan også besøge den fantastiske dykkerdestination Similan Islands, verdensberømt for sit klare vand. Hos dykkerfirmaet Kon-Tiki kan du få et "Open Water Certificate" på 4 dage. Hvis du allerede har et certifikat, men føler dig lidt usikker, kan du tage et scuba review til havs eller i poolen.

Hvis vind og vejr tillader det, er der masser af gode surfemuligheder i Kata, især for nybegyndere. Her er bølgerne sjældent meget høje, og du kan leje et surfbræt fra Surf House. For dig, der aldrig har prøvet det før, er der mulighed for at tage lektioner.

Omkring Phuket er der gode muligheder for givende dybhavsfiskeri. De fleste ture går til området omkring Racha-øerne. Chancerne er gode for at få både barracuda, haj og tun på krogen (nogle fiskearter er naturligvis fredede).

Aktiviteter for hele familien

En minigolfklassiker er den hyggelige Dino Park på bakken mellem Karon og Kata, hvor et sjovt dinosaurtema præger hele det fantasifulde område. Det er helt sikkert en succes hos børnene, men de voksne plejer også at have det ret sjovt her. Parken ligger ved siden af Marina Phuket Resort.

Nord for lufthavnen ligger Jungle Splash vandland. Der er mange vandrutsjebaner og pools. Både sjovt for små og for store. Det er lettest at tage en tuk tuk/taxi hertil eller med parkens egen transfer.

Planlæg dine ferieoplevelser i fred og ro hjemmefra - her kan du se alle vores udflugter på Phuket.

Træn på Phuket

For dig, der ønsker at løbe på ferien, er der flere gode løbestier på Phuket - strandpromenaden i Karon tilbyder fortove, mens den tilsvarende i Kata er ideel til en kort runde. I Nai Harn kan du løbe rundt om den lille sø i smukke omgivelser, som kun bliver smukkere med Thai-templet som baggrund.

Vil du prøve noget nyt? Så skal du prøve nationalsporten muay thai, som thaiboksning hedder på thailandsk. I Patong Boxing Gym, der ligger langs vejen mellem Karon og Patong, kan du få privat træning i 1,5 timer. Hvis du bare vil nøjes med at kigge på, så arrangerer Bangla Boxing Stadium, bag Jungceylon shoppingcenter i Patong, kampe flere dage om ugen.

Golffaciliteterne opretholder et højt niveau i hele Thailand, men ifølge mange er de bedste steder på Phuket. Golfbanerne ligger over hele øen og varierer i sværhedsgrad.