Bedømmelse af Phuket Graceland Resort & Spa

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

3760 bedømmelser
Meget godt
 
1530
Godt
 
1249
Middel
 
512
Mindre godt
 
223
Dårligt
 
246

5 nyeste bedømmelser

04-09-2019

af Per Max A

Fremragende

Helt igennem en oplevelse jeg på et tidspunkt vil gentage. Betjeningingen er helt i top. Omgivelserne er perfekt, lige ned til det skønneste hav. Tag en tur til kha lak med deres egen transport og gå på marked.

 
18-02-2017

af Andersen1 Greve, Danmark

Et godt hotel, men alt for meget støj.

Phuket Graceland har et flot have og pool-område, men der er alt for meget støj fra pool-baren, som spiller høj musik det meste af dagen. Hotellet er pænt, men lidt nedslidt. Vores værelse var pænt, men lidt nedslidt, og vi havde en dejlig stor altan, med udsigt over haven og pool-området. Det var dog ikke behageligt at opholde sig på altanen på grund af den høje musik fra pool-baren. Morgenmads-buffeten er god med et stort udvalg af mad og drikkevarer, der var dog rigtig mange mennesker, næsten kaos, og meget støj i lokalet, og det kunne være svært at finde et bord, hvis ikke man var heldig, at finde et bord udendørs. Hvis man ønsker fred og ro, og vil slappe af på ferien, skal man ikke vælge dette hotel.

 
11-02-2013

af AnnaAndresen Hadsten, Danmark

Lækkert hotel

Dog er lokationen en anelse væk fra selve midtbyen, det er dog nemt at finde (tuktuk'erne ved allesammen godt hvor Graceland ligger.) Hotellet er altid fyldt med mennesker fra Australien. Lækre værelser.

 
11-08-2011

af Linbrey l Queensland

Elskede det og ville tage tilbage igen.

Vi rejste med venner, og vi havde begge en stueetage med udsigt over poolen. Stranden ligger lige på den anden side af vejen. Morgenmaden var fantastisk, og vi nød at prøve det internationale udvalg. Alle de medarbejdere vi mødte var venlige, selv dem med kun lidt engelsk. Men vi kan heller ikke tale Thai så vi følte, at de gjorde et fantastisk stykke arbejde med at tale engelsk. Dejligt at kunne gå hen over stranden for at få en massage når solen går ned, vores favorit var 'YAM" (ikke sikker på stavemåde), da hun kunne foretage en slags dybvævsmassage i stedet for bare en afslappende massage. Mellem os fire holdt vi hende travlt beskæftiget den uge. Drengene fik lavet jakkesæt, skjorter og bukser og var glade for dem allesammen. De brugte 'Instyle', 'Mode' og et andet jeg ikke kan huske. Enig med de andre i at Sala Spa er også fantastisk, fik 2 timers guddommelig fod massage og derefter Thai massage hos 'Taky'. Yum-Yum Restaurant på 127 Prabaramee Road var et dejligt lille sted at spise, god service fra ejeren, jeg kunne godt lide den hvide dug osv. Lille men meget rart sted. Tog dagturen med 'Simba hav rejser' til Phang Nga-bugten og nød hvert øjeblik, jeg kunne godt lide de små grupper i stedet for store grupper. Fantastisk båd og personale sammen med ejeren Jenny som var både vidende og underholdende.

 
23-09-2023

af Michelle W

Good location, kids loved doing daily kids club activities

We enjoyed our stay. Rooms were lovely, breakfast was great. Kids had lots of fun with the kids club entertainers dino, asha & kelvin. They had morning & afternoon activities for kids to enjoy. Would recommend. I would love to see a kids slide put in & bumpers put in the bowling (bowling more so for adults for this reason)