The Nai Harn Phuket

  • • Eksklusivt hotel
  • • Beliggende ved stranden
  • • Fredfyldte omgivelser

The Nai Harn Phuket ligger på en skråning med stranden lige nedenfor. Her er havet en fantastisk kulisse, uanset om du befinder dig ved det hyggelige poolområde, på restauranten eller på værelserne. Hotellet er stolt medlem af ”The Leading hotels in the world”, hvilket giver en garanti på, at hotellet holder den høje klasse og service.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel The Nai Harn Phuket ligger dejligt i fredfyldte omgivelser. Her er der et pænt poolområde med pool med børnesektion og jacuzzi, samt solstole og parasoller.

Hotellet har tre restauranter, på hovedrestauranten Cosmo kan vælge mellem internationale og lokale retter, Hansha Rooftop der serverer sushi og strandrestauranten Rock Salt serverer mad, der er inspireres af Mellemøsten, Nordafrika og Thailand. Hvis du ønsker at bestille take-away, så kan du vælge sandwich, pasta, kylling eller lignende, som er let at tage med på f.eks. en bådudflugt. Hotellet har også sin egen urtehave.

Gratis wifi på hele hotellet. Madlavningskursus mod betaling. Fitnessrum. Yoga. Gratis strandsport som kajak, SUP (stand up paddle board), surfing og snorkling. Gratis beachvolley. Spa med massage og flere forskellige behandlinger mod betaling. Souvenirbutik. Vaskeservice mod betaling. Parkering.

Vær opmærksom på at elevatoren går op til 6. etage. Mellem 6. og 9. etage er der kun trapper. Der er mange trapper og niveauforskelle på hotellet.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension- eller helpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Værd at vide

Ved indcheckning kræver hotellet et depositum. Du kan betale enten kontant eller med kreditkort (3000 THB pr. værelse og pr. nat) totalt 10.000 THB pr. værelse for gæster, der bor på hotellet i 14 dage. Bemærk venligst, at hvis du anvender kreditkort, så kan det tage op til 14 dage, før depositummet refunderes.

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Nai Harn Beach

Sunsuri Phuket

Hotel Sunsuri Phuket i Nai Harn har et lækkert poolområde med flere pools. Hvis du vil til stranden, kan du enten gå eller vælge hotellets gratis transport. Hotellet tilbyder desuden spa med skønne behandlinger for de voksne og børneklub og spillerum for børnene.