The Beach Heights

  • • Super beliggenhed i Kata Beach
  • • Skøn pool
  • • Lille fitnesscenter

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

The Beach Heights Resort er et fint mellemklassehotel med en super beliggenhed i Kata Beach. Indenfor 2 minutters gåtur har du alt, hvad Kata Beach tilbyder i form af restauranter, barer og shopping. Hotellet har et fint poolområde, restauranter som både serverer buffet og á la carte og en bar.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

morgenmaden ok
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På The Beach Heights Resort ligger inden for gåafstand fra den dejlige Kata Beach og består af flere bygninger.  Her findes poolområde med en hovedpool og en separat børnepool samt mindre pools ved hver hotelbygning. Solstole og parasoller samt poolbar. Håndklædeservice.

Hotellet har en buffetrestaurant og to a la carte-restauranter. Lille fitness. Ved hotellet er der et spa med diverse behandlinger mod betaling (ikke i hotellets regi). Bemandet legerum for børn (i hotellets regi). Vaskeservice. Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

The Beach Heights holder et depositum på 3000 TBH pr. værelse/ophold ved indcheckningen. Depositummet kan betales med kontanter, men hotellet foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckningen tilbagebetales depositummet.