The Beach Boutique House

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

The Beach Boutique House har en fantastisk beliggenhed i Kata Beach, tæt på alt. Hotellet har et indbydende poolområde med palmer og masser af planter. Derudover er der både restauranter og en bar.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med adgang til pool for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed, at der var bedre morgenmad til Apollos gæster.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Beach Boutique House ligger en kort gåtur fra den smukke Kata Beach og består af flere bygninger. Hotellet har en hovedpool med separat børnepool samt mindre pools ved hver hotelbygning. Solstole og parasoller kan lånes, såvel som pool-/strandhåndklæder. Der er også en poolbar. Hotellet har også en buffetrestaurant og to à la carte-restauranter.

Gratis wifi på fællesområder. Lille fitnessrum. Ved siden af hotellet ligger et spa (ikke ejet af hotellet) med forskellige behandlinger mod betaling. Der er også et legerum, der er bemandet kl. 14.00-20.00.

Hotellet har en fremragende beliggenhed, inden for få minutters gang kan du finde alt, hvad Kata har at tilbyde i form af restauranter, barer og shopping. Der er kun 50 meter til centrum og 400 meter til stranden

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Kata Beach

Orchidacea Resort

På Hotel Orchidacea vil hotellets personale tage sig af dig og sørge for, at du får en fredelig og behagelig ferie, mens du kan nyde en forfriskende dukkert i poolen, et besøg i fitnessrummet eller en gåtur til den fine sandstrand i Kata.

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort er et hotel nær stranden i udkanten af Kata Beach. Nyd dagene ved poolen og tag til de nærliggende strande og øer. Tag også en taxi til Phuket by med et fantastisk udbud af shopping og restauranter.