Værelsestyper

Deluxe-værelser

Enkle deluxe-værelser som er indrettede i thailandsk stil med en dobbeltseng eller to separate senge. 4. person er mulig, hvis denne er et barn, som deler ordinær seng. Tv og minibar. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Nogle deluxe-værelser har direkte adgang til poolen, og alle har udsigt mod poolen.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Enkle dobbeltværelser i thailandsk stil med dobbeltseng eller to separate senge. Fjerde person er muligt, hvis dette er et barn og deler ordinær seng. TV med satellitkanaler. Minibar og elkedel samt kaffe- og tefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåbe og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser med delt pool

Enkle dobbeltværelser med delt pool i thailandsk stil. Værelset har en dobbeltseng eller to separate senge. Fjerde person er muligt, hvis dette er et barn og deler ordinær seng. TV med satellitkanaler. Minibar og elkedel samt kaffe- og tefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåbe og badetøfler. Bad/brus og toilet. Udeplads med pooludsigt og pooladgang.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser

Lyse og enkle superior-værelser som er indrettede i thailandsk stil hvor 4. person er mulig, hvis denne er et barn, som deler ordinær seng. Tv og minibar. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, deponering og aircondition. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.