Bedømmelse af Andaman Seaview

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1519 bedømmelser
Meget godt
 
893
Godt
 
394
Middel
 
164
Mindre godt
 
45
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

21-04-2019

Indlæg af tinabrandt927 Haslev, Danmark

Fantastisk hotel

Endnu engang besøger vi dette fantastiske hotel. En super venlig og fantastisk service. Et smilende personale, og en god service. Dejlige store værelser. Ligger tæt på alt . Et hotel der rummer alle. Desværre stadig for mange russer. Vender tilbage i oktober.

 
03-12-2017

Indlæg af tinabrandt927 Haslev, Danmark

Fantastisk hotel

Har været på dette hotel mange gange både alen og sammen med min mand. Sidst var vi her 4 uger i april. Altid bliver man mødt velkommen at smilene personale, der står klar til at hjælpe dig. Fantastisk morgen mad. Store dejlige værelser. Tæt på alt. Denne gang skal jeg være her 3 uger alene. Blev budt velkommen. Med et stort smil med et velkommen hjem. Chefen kom smilende og sagde velkommen hjem. Da jeg fik mit værelse, havde de opgraderet det til et delux rum. Værelset var pyntet med blomster, og på sengen stod der, velkommen hjem. En fantastisk overraskelse, der kun kan starte ens ferie mere end godt. Kan kun anbefale dette hotel.

 
30-04-2017

Indlæg af babberup Haslev, Danmark

Dejligt hotel

Er lige komme hjem fra 4 dejlige uger. Har været der 5 gange. Et dejligt hotel, der ligger tæt på alt. Personalet er søde og venlige. Dejlig morgenmad. Store værelser. Dejlig stemning på hotellet. Hotellet er lidt slidt, som de fleste hoteller i Karon/kata. Alt i alt et super hotel, vi vender tilbage til.

 
07-01-2016

Indlæg af travelis2live København, Danmark

Super godt hotel med perfekt beliggenhed og rigtig god service

Værelserne har en rigtig god størrelse, og med balkon med udsigt over både pool og hav. Der ligger restauranter få meter fra hotellet og stranden er lige på den anden side af vejen. Personalet var både effektive og meget venlige og servicemindet. Rigtig lækker morgenmad. Dejlig pool. Helt klart et sted jeg vil besøge igen!

 
28-04-2014

Indlæg af Muldgaard Rørvig, Danmark

Dejligt hotel med god beliggenhed

Dejligt hotel med meget venligt og servicemindet personale. Fremragende morgenmad og glimrende aftensmad. Værelserne har en fin størrelse og rengøringen er fin. Hotellet ligger så tæt på stranden, som det er muligt i området. Cirkulationen/filtreringen i poolen kunne være bedre, da man indimellem oplever fremmedlegemer i vandet. Wi-fi bør være gratis ligesom det er på >90% af de omkringliggende barer og restauranter. Kvaliteten af wi-fi er ikke altid så god. Da vi boede på hotellet var der en stor koncentration af russere, ikke alle lige hensynsfulde! En rigtig fin service var at vi kunne få et dejligt bad i hotellets spa afdeling på afrejsedagen, hvor vi først skulle rejse om aftenen. Kan helt klart anbefales.