Andaman Seaview

  • • Restaurant ved poolen
  • • Nær stranden
  • • Værelser med pooladgang

Andaman Seaview har et poolområde og ligger kun en kort gåtur fra stranden. Her kan de små boltre sig i børnepoolen, og de voksne kan slappe af i spaen. Restauranten ligger ved poolen, og for den der holder af den lokale atmosfære, ligger her et hyggeligt marked i gåafstand fra hotellet.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-4 personer eller 1-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Andaman Seaview har central beliggenhed og ligger kun en kort gåtur fra stranden. Poolområde med to pools samt en separat børnepool. Der er også børnesektion i den ene pool. Solstole og parasoller samt pool-/strandhåndklæder. Jacuzzi. Poolbar og restaurant ved poolen.
Hotellet har et lille fitness med to maskiner. Gratis wifi på værelserne og i receptionen. Spa med diverse skønne behandlinger mod betaling. Roomservice. Lokaltrafik. Byggearbejde foregår i nærheden og kan virke forstyrrende.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag.

Værd at vide

Ved indcheckning opkræver hotellet et depositum på 3000 THB/pr. værelse. Der kan betales med kreditkort eller kontant. Vær opmærksom på at hvis kreditkort anvendes kan det tage op til 14 dage inden depositum tilbagebetales.