Namaka Resort Kamala

Namaka Resort Kamala ligger højt oppe på en bakke i et naturområde med en fantastisk panoramaudsigt over Kamala by. På hotellet findes flere pools, blandt andet en infinitypool og et lille fitnessrum og et spa, der tilbyder skønne spabehandlinger.


Værelsestyper

Deluxeværelse for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til strand: 4 km
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Namaka Resort Kamala er et hotel i traditionel thailandsk stil med thailandske detaljer i arkitekturen og indretningen.

På hotellet findes et poolområde med flere pools, børnepool med vandrutsjebane, infinitypool med udsigt over havet og en swim-up bar som serverer enkle retter og drikke.
Hotellet tilbyder også gratis solstole, parasoller og håndklæder. Den mest kendte strand i Kamala ligger ca. 3 km. væk og hotellet tilbyder gratis shuttlebus i tidsrummet 11.00-17.00 (afgang hver time).

På hotellet findes restauranten Blue Sea Café som serverer lokale og internationale retter til morgenmad, frokost og middag. Lobbybaren Horizon Lounge serverer enkle retter og drikke.

Hotellet tilbyder et mindre fitnessrum, der er gratis at benytte og Lotus Spa, hvor det er muligt at booke skønheds- og massagebehandlinger, dampbad og jacuzzi mod betaling.

Hotellet har også en børneklub, hvor det er muligt at booke madlavningskurser mod betaling.

Centrum i Kamala ligger ca. 3 kilometer væk. Livlige Patong ligger cirka 9 km. væk og det tager ca. 15 minutter med bil at køre dertil. Den hyggelige strand Bangtao ligger ca. 12 kilometer væk og der er ca. 29 kilometer til Phuket lufthavn.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension og helpension. Julemiddag og nytårsmiddag mod tillæg.

Halvpension på Namaka Resort Kamala indebærer morgenmadsbuffet og frokost eller middag. Helpension indebærer morgenmadsbuffet, frokost og middag (drikkevarer er ikke inkluderet).

Værd at vide

Lokaltrafik. Hotellet ligger højt oppe på en bakke med mange trapper og store niveauforskelle.