Bedømmelse af Amora Beach Resort - Vinter 2020/21

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,3 ud af 10 baseret på 31 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mad og drikke
 
5,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
7,4 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Vi havde et dejligt værelse. Tæt på stranden
-
Morgenmaden var uden smag og kedeligt. Tit var der kø ved fx stationen var der blev lavet omelet. Kokken skulle samtidigt lave spejlæg og passe pande kage maskine. På buffet var der mange tomme fade ved det varme. Der manglede nogen med overblik for buffet.

Bekræftet køb : 2020-02-14


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Flere sol senge ved poolen, der var 6! Og en kæmpe pool.

Bekræftet køb : 2020-01-12


5 ud af 10

+
Vi fik samme værelse som i2018 og stadig samme problem toilet stoppede hele tiden fik ny værelse og talte med et svensk par der flytte ind efter os stadig stoppet toilet
-

Bekræftet køb : 2020-01-03


4 ud af 10

+
Beliggenheden.
-
Nærmest alt.. dette hotel burde ikke være en del af apollo. Det er ikke andet en russere.

Bekræftet køb : 2020-01-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

326 bedømmelser
Meget godt
 
78
Godt
 
116
Middel
 
60
Mindre godt
 
36
Dårligt
 
36

5 nyeste bedømmelser

02-01-2020

Indlæg af NicolaiDrescher Roskilde, Danmark

Russer hotel

Hvis du er dansker skal du ikke tage til dette hotel. Det er et decideret russerhotel, ud af 520 gæster var 480 russere. Vi mødte 4 danskere på dette hotel i de 14 dage vi var her. At det er et russerhotel ser man også tydeligt alle steder. Alt står på russisk! Selv nytårs showet foregik primært på russisk. Ikke at jeg har noget mod russere, men er du dansker er dette sted ikke noget for dig. Specielt ikke hvis du regner med at skulle møde andre danskere på din ferie. Hotellet har en masse faciliteter som nævnes på deres hjemmeside. De nævner også ar der er nyrenoveret i 2017. Men men men, sandheden er en anden! Der er nogen af værelserne der en renoveret til standart lidt over middel udført tydeligt ringe håndværkere. Ang. Faciliteterne så virker filterpumpene ikke i den store pool. Hvor der også forfindes en spa. Som følge deraf heller ikke virker. Poolbar! Hvor er den? Bordtennis bord er fuldstændigt knækket sammen og ubrugelig, de har ikke engang giddet smide det ud. Næ det er bare smidt ind i et hjørne ved børnepoolen, denne er i øvrigt rigtigt bedskidt. Til denne pool findes der et rum til detes pumpe hvor døren står åbent og der står kemi dunke udenfor, skide godt for pilfingerede børn der kan kommer til skade. Generelt er hotellet gennemsyret at nedslidt materiel alt er nedslidt.! Skal du i bad? Ja så er det ikke sikker der er vand, det lever sit eget liv. Du kan selvfølgelig heller ikke skylle ud i toiletterne når dette sker. Restauranten er ligeledes kedelig og nedslidt. Der er mug og skimmel i køleskabet i baren, ad. Morgenbuffet er kedelig og "russisk" virkeligt kedeligt når man kommer fra Skandinavien. Betjeningen er middel, og de forstår overhovedet ikke hvad man siger til dem. Den kan forstå thai og russisk. Ikke engelsk. Få kan engelsk, måske 1 ud af 10. Der er så mange ting der ikke spiller på det her hotel! Da jeg skriver dette på min mobil ville det tage for lang tid at remse alt op, for tro mig der er meget mere! Men alt i alt, jeg giver dette hotel 1 stjerne for man kan ikke give 1,5. Og jeg Vil hellere runde ned end op i dette tilfælde. Vi var 4 afsted med apollo rejser, og jwg må bare sige at dette hotel absolut på ingen måde egner sig til at være i apollos program. Da vi valgte apollo, troede vi at vi i det mindste kom til at møde nogen flere danskere end vi gjorde. Og vi troede også at den standard som apollo tilbyder deres kunder er var bedre... Men vi tog fejl gjorde vi... øv øv

 
03-02-2018

Indlæg af hannel758 Vejle, Danmark

Ferie

Poolanlæg, haven og stranden er super dejligt, værelset med udgang til poolanlæg er også stort og fint, lugter dog lidt indelukket/gammelt men forsvinder, når vi tænder for aircondition. Det der er trækker ned er, at vi mærker at personalet er trætte (dog ikke alle). Samt at maden på hotellet er under middel. Der er ikke nogen form for kontrol med hvordan man reserverer strandstole ved poolen eller ved stranden. ‘Folk’ lægger håndklæder mm på stolene aftenen forinden. Så frækhed belønner sig😬

 
01-08-2012

Indlæg af SimonM714 København, Danmark

Skal du slappe af, ligge ved pool og slikke sol?

Amora Beach Resort er et super kvalitetshotel, med dejlige små "ferielejligheder" af god standard. Der er en kæmpe pool med dertilhørende liggestole. Inden for hoteller er der også restauranter - der dog fortæller om den inberegnede tax og drikkepenge, lidt søgt. Det største minus ved hotellet er placeringen. Der sker ingenting når man forlader hotellet. Der er intet byliv, naturen er kedelig og timerne bliver lange hvis man kommer udenfor sæson - don't do it. Hotellet er velegnet til badning, solning og afslapning men byder ikke på noget lokalt liv eller lignende.

 
12-04-2010

Indlæg af zaoxl

Blandet

Mest af alt trak vejret meget ned på oplevelsen i Phuket.. Men samtidig skete der ikke rigtigt noget på hotellet, og der var stort set kun tyskere på dette hotel.

 
24-10-2019

Indlæg af TheTravellingGM Phuket, Thailand

Large rooms but poor breakfast

This hotel is old but it's good for families. 2 large pools and right by the sea. The food is not great but there are plenty of great restaurants to choose from in the area. The rooms are large and spacious and the TVs have some good channels. The highlight if this resort is the fact that it is right in the beachfront. The downside is the breakfast quality and the huge numbers of Chinese tour groups that overpopulate the resort. This was what ruined it for me. Just too many, too loud, rude and inconsiderate of the other guests staying.