Restauranter i Ao Nang

Populære restauranter i Ao Nang og Krabi

Den gode mad er et oplagt højdepunkt på en ferie i Thailand. Her er hyggelige barer og restauranter for alle smagsløg - vi anbefaler syv gode restauranter, der er værd at besøge i Ao Nang og Krabi.

Middag på taget

Restaurant Echo er placeret på taget af en ny bygning i centrum. Her kan du nyde gode vine, drikkevarer og god mad. Vælg mellem vegetariske, thailandske og europæiske retter. Echo ligger i det centrale Ao Nang, ca. 100 meter fra vandet på vejen, der løber mellem Ao Nang og Nopparathara.

Lækkerier fra havet

La Lay Grill ligger på en bakke lidt væk fra strandpromenaden i Ao Nang. Udsigten herfra er fantastisk, og middagen nyder du til solnedgangen. Alle slags lækkerier fra havet er tilgængelige på menuen, så dette er et oplagt sted at besøge, hvis du elsker fisk og skaldyr. Fra Ao Nang er det lettest at komme hertil med restaurantens egen tuk tuk, der samler folk op og kører dem til restauranten gratis.

The Last Fisherman

På stranden ved Golden Beach Resort finder du The Last Fisherman Restaurant. Denne specielle restaurant ligger midt på stranden og har en lækker grillmenu og god buffet. Du er velkommen til at komme her om aftenen og opleve den hyggelige atmosfære og personalets underholdning.

Pad thai, thailandsk mad

Hyggeligt sted

Nyd en fremragende middag på en baggade væk fra Ao Nangs sælgere. Sawasdee tilbyder en hyggelig og fredelig atmosfære, hvor du kan nyde en lækker grillbuffet, som du selv tilbereder ved bordet. Gå ikke glip af at prøve deres saucer eller lære at komponere din helt egen papayasalat. Adresse: 129 Moo 3. T. Ao Nang.

Bedste bøf

Divers Inn er en veletableret restaurant, der serverer fremragende thailandsk og europæisk mad. Her finder du nogle af de bedste kødretter i Ao Nang. De har en stor salatbuffet til frokost og middag. Drivers Inn ligger 150 m fra McDonalds i Ao Nang.

Anderledes og eksklusivt

Del Rocks Lounge & Bar restaurant har et koncept, der er relativt sjældent i Ao Nang. Atmosfæren er eksklusiv og det samme er maden. Menuen indeholder forskellige retter og drikkevarer med et markant mere eksklusivt præg. Du finder alt fra vegetarretter til kødretter af forskellige slags. Restauranten ligger nær McDonalds, på hovedgaden.

Café Europa i Krabi

En af grundene til at besøge Krabi by er bestemt Café Europe. Her serveres der skandinavisk mad, herunder steaks og regionens største udvalg af oste. Men frem for alt forskellige sandwicher med alt muligt lækkert i. De bager selv dansk rugbrød og har også glutenfrie alternativer. Spørg bare personalet om, hvordan du bedst planlægger alle dine oplevelser på din ferie, de er gæstfrie og hjælper dig gerne med at planlægge et dagsprogram.