Værelsestyper

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser i thailandsk stil med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for 3. person hvis denne er et barn, som deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler, minibar samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekar placeret på værelset. Bad/brus og toilet. Nogle værelser har delt udeplads, og nogle har balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser, Front area

Pæne dobbeltværelser, front area, beliggende i den del af hotellet, som ligger tættest på havet. 3. person er mulig, hvis denne er et barn, som deler ordinær seng. Alle værelser er indrettede i thailandsk stil, og har tv og lille køleskab. Te- og kaffefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Nogle værelser har delt udeplads og nogle har begrænset havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Familie-værelser i thailandsk stil med to ordinære senge, hvor 4. person er mulig, hvis denne er barn, som deler ordinær seng. Ekstraopredning på fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber. Bad/brus og toilet. Delt udeplads.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Suiter

Rummelige suiter i thailandsk stil med dobbeltseng eller to sparate senge. 4. person er mulig, hvis denne er barn, der deler ordinær seng. Mulighed for ekstraopredning på fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.