Værelsestyper

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser indrettet i thailandsk stil med klinkegulv og mørke træmøbler. I visse værelser er der mulighed for 4. person, hvis denne er barn, der deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis minibar med læskedrikke, juice, mælk og vand. Strygefaciliteter. Strandtaske med strandhåndklæder. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tøfler og badekåber. Bad, brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Enkeltværelser

Enkeltværelser indrettet i thailandsk stil med klinkegulv og mørke træmøbler. Tv med satellitkanaler. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Gratis minibar med læskedrikke, juice, mælk og vand. Strygefaciliteter. Strandtaske med strandhåndklæder. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tøfler og badekåbe. Bad, brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Familie-værelser indrettet i thailandsk stil med flotte træmøbler og klinkegulv. I visse værelser er der mulighed for 4. person, hvis denne er barn, der deler ordinær seng. Familiepakke med legetøj samt is til børnene (én kugle pr. dag). Tv med satellitkanaler. Gratis minibar med læskedrikke, juice, mælk og vand. El-kedel samt kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Strandtaske med strandhåndklæder. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tøfler og badekåber. Bad, brus og toilet. Lille balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 barn.