Bedømmelse af Ao Nang Princeville Villa Resort & Spa

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

786 bedømmelser
Meget godt
 
212
Godt
 
340
Middel
 
154
Mindre godt
 
52
Dårligt
 
28

5 nyeste bedømmelser

04-02-2020

af VinSerup

Dejligt hotel

Boede 14 dage på hotellet. Meget centralt beliggenhed. Godt rummeligt værelse med fin balkon. Meget venligt personale. God morgenmad med varieret udvalg. Fantastisk restaurant med et stort udvalg på menukortet. Kommer gerne igen

 
23-11-2019

af Signe K

Virkelig fint hotel

Vi har haft et virkelig godt hotel ophold på Aonang Princeville Resort & Spa. Morgenmaden var fantastisk og et kæmpe udvalg. Dog er det ikke muligt at købe alkohol, men dette kan købes i supermarkeder og tages med til poolen eller på værelset.

 
05-02-2019

af 920flemmingl Juelsminde, Danmark

Dejligt hotel

Boede 14 dage på hotellet under vores ferie i Ao Nang. Hotellet er muslimsk, og det er ikke muligt at få alkohol på stedet, ligesom der heller ikke er gris på menuen. Det var nu ikke et problem, maden smagte dejligt og man tager ikke skade af at spise halal i et par uger. Personalet er smilende og servicemindet, og de går langt for at gæsterne føler sig godt tilpas. Hotellet ligger lige ud til Strandpromenaden, men man hører ikke larmen fra vejen og restauranterne. Der er en pool, men vi brugte stranden til vores daglige vandgange. Værelserne er rummelige og pænt rengjorte og der er en lille terrasse man kan hygge sig på. Vi havde nogle gode uger på hotellet og kan anbefale stedet.

 
14-02-2017

af Sfem Porto Santo Island, Portugal

Store dejlige værelser.

Hotellet har et særdeles rart og imødekommenede personale, deres Engelsk kunne til tider være lidt bedre, men det er ikke noget problem at kommunikere med dem. Restauranten er "Halal" så jeg spiste ikke aftensmad der, men morgenmad. Hvis man skal have en ostemad om morgenen er det ikke på menuen her, men der er en "æg station" hvor man kan få lavet en omelet eller spejlæg. Deres Juice er dejlig, og jeg tror at det ikke er en form for koncentrat :-). Man skal dog være opmærksom på at stranden ikke er den bedste at sole sig på, men hotellet ligger skønt midt i det hele, med livemusik fra spillestederne inden for høreafstand når man skal sove.

 
05-11-2016

af Michelle K

Skønt sted

Skønt sted, ligger super godt i forhold til byen, masser af shoppe muligheder, mange gode spise steder. Flotte store værelser. Venligt og hjælpsomt personale. Ligger lige i centrum, men ligger lidt tilbage så du har natte ro. God morgenmad.