kombinationsrejser til Thailand

Kombinationsrejse i Thailand

Hvis du vil opleve flere sider af Thailand, er en kombinationsrejse det oplagte valg. Du kan vælge at starte din ferie med et par shoppingdage i Bangkok og derefter slutte med skøn ferieafslapning i Hua Hin eller på Koh Samui. Eller hvorfor ikke få pulsen op i et par dage med træning på et af Asiens største sports hoteller og derefter stresse helt af på en af Phukets smukke strande? Om vinteren kan du kombinere Krabi smukke skærgård med Koh Lanta.

Book kombinationsrejser

70 13 33 00
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: 10.00-15.00

Book kombinationsrejse online

Phuket + Khao Lak

Kombiner Phuket med den mere rolige badeby Khao Lak. På Phuket kan du vælge mellem strandområderne Bangtao Strand, Kamala Strand, Kata Noi Strand, Kata Strand, Karon Strand, Nai Harn Strand og sportsparadiset Thalang.

Denne kombination findes både sommer og vinter.

Thanyapura + Phuket

Thanyapura i Thalang-distriktet er en af Asiens største sportsområder. Kombiner 6 dages træning i Phukets indre og 7 dage i en liggestol på Phukets vestkyst eller i Khao Lak. På Phuket kan du vælge mellem alle badebyer.

Denne kombination findes både sommer og vinter.

Bangkok + Hua Hin

Vil du opleve både livlig bystemning og dejlig afslapning med sol og badning? Så er en kombination med 3 dage i Bangkok og 11 dage i Hua Hin et godt valg! Hua Hin er en af Thailands ældste feriesteder og tilbyder en ægte thailandsk atmosfære med en bred vifte af aktiviteter.

Denne kombination findes både sommer og vinter.

Bangkok + Kho Samui

Hvis du vil kombinere byliv med dejligt strandliv, anbefaler vi kombinationsrejsen med 3 dage i Bangkok og 11 dage på Koh Samui. Her er den kilometer lange strand i Chaweng Beach, og i centrum er der gode restauranter.

Denne kombination findes både sommer og vinter.

Krabi + Koh Lanta

Hvis du er på udkig efter en rolig ferie, er kombinationsrejsen til Krabi og Koh Lanta et fremragende alternativ. Her kan du opleve de karakteristiske grønklædte klipper i Krabis skærgård og lavvandede paradisstrande på Koh Lanta.

Denne kombination findes kun til vinter.