The Passage Samui Villas & Resort

  • • Nær stranden
  • • Gratis hotelbus
  • • Tilkøb halv- eller helpension

The Passage Samui Villas & Resort tilbyder en afslappende ferie ved stranden Laem Yai på Koh Samui. Her kan du slappe ved det dejlige poolområde eller i spaafdelingen, ro i kajak eller deltage på hotellets yogaklasser. Afslut aftenen med en drink i The Deck Pool Bar mens solen går ned i havet.

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »


Værelsestyper

Dobbeltværelser i bungalow for 1-3 personer. Deluxe-værelser i bungalow for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Passage Samui Villas & Resort ligger i en frodig have lige ved den smukke Laem Yai Beach på det nordlige Koh Samui. Poolområde med separat børnepool og jacuzzi. Solstole og parasoller samt poolhåndklæder. Ved stranden findes der også solstole.

Hotellets restaurant ligger ved stranden og hedder The Terrace. Her serveres morgenmadsbuffet samt frokost og middag fra en a la carte-menu. I baren The Deck Pool Bar nede ved stranden serveres varme og kolde drikkevarer samt enklere retter og snacks.

I hotellets spa Chaba Spa by National Wing tilbydes massage og behandlinger mod betaling. Kajakudlejning. Thailandsk madlavningskursus mod betaling. Legeplads.

Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice. Vaskeservice mod betaling. Gratis hotelbus til Chaweng Beach 3 gange om dagen og Nathon centrum 2 gange pr. dag. Ca. 4 km til centrum.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod betaling.

Værd at vide

Der er stor forskel mellem ebbe og flod og strandbredden ved hotellet kan variere mellem 2 og 7 meter.

Alle hoteller i Koh Samui

Fair House Villas & Spa

Hotel Fair House Villas & Spa ligger lige ved den skønne sandstrand på Koh Samui. Her er et frodigt hotelområde og terrakottafarvet arkitektur og indretning. Nyd feriedagene i hotellets swim-up bar i poolen...

Amari Koh Samui

På den nordlige del af den populære Chaweng-strand ligger hotel Amari Koh Samui. Her bor du i dejlige værelser og har blot en kort gåtur ind til centrum. Tag et dyp i poolen eller en gåtur langs stranden, her kan du nyde ferien i dit helt eget tempo.

Chura Samui Resort

På Chura Samui Resort venter en afslappende ferie lige ved den dejlige Chaweng Beach. Hotellet ligger i frodige omgivelser og har et fint poolområde lige ved strandkanten. Spis og drik godt i restauranten og afslut aftenen i poolbaren, som har udsigt over havet.

Lamai Wanta Beach Resort

På Lamai Wanta Beach Resort er havet og stranden lige i nærheden. Poolområdet ligger direkte på stranden, hvilket gør, at du aldrig rigtigt behøver at vælge mellem at bade i pool eller hav. Slap af i en solstol, gå en tur langs med stranden eller tag til centrum og shop billigt. Når det er tid til middag, kan du vælge en restaurant ved stranden med dejlig udsigt.

Samui Natien Resort

På Hotel Samui Natien Resort på Koh Samui bor du hyggeligt i en frodig have lige ved stranden og centrum. Hotellet har en bar og restaurant, som ligger på stranden og byder på skønne stunder med en drink i hånden og sand mellem tæerne. Området kantes af palmer og frodige haver, og ikke langt fra hotellet venter et større udbud af restauranter og butikker.

Bandara Resort & Spa

Bandara Resort and Spa byder hele familien velkommen til afslappende dage på Koh Samui. Med sin beliggenhed direkte på Bophut stranden er her alt hvad du behøver for en afslappende ferie. For børnene er der børneklub og spa til de voksne. Om aftenen er der smukke mindeværdige solnedgange fra restauranten nede ved stranden.