Bedømmelse af Samui Natien Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 17 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Beliggenheden, freden og roen
-

Bekræftet køb : 2020-03-29


10 ud af 10

+
Tropisk have, pool direkte ved stranden, god service, fred og ro på strandsiden men byliv på den anden side
-
De bør generelt i området tale med thaiboksning stadiummer for at de ikke jager turister væk. Én ting er deres frygtelig larmende biler med højttalere i bylivet men anden sidste dag dernede begyndte de også på det via en båd på strandsiden. Hvis turister ikke kan få fred og ro, nyde vejret, fuglefløjt og vandskvulp ved stranden så gider vi ikke komme tilbage hvilket vil være synd og skam for et dejligt feriested

Bekræftet køb : 2020-03-08


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-01-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

224 bedømmelser
Meget godt
 
71
Godt
 
99
Middel
 
37
Mindre godt
 
10
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

26-07-2018

Indlæg af jakobix København, Danmark

Værelse lugtede af mug, elendig wifi, dårlig morgenmad

Bestilt og betalt for 1 uge i juli måned, men tjekkede ud efter 1 dag (uden nogen kompensation eller interesse for grunden til at forlade i utide - højst besynderligt). Værelset og hotellet levede slet ikke op til forventningerne eller anmelderserne. Værelset lugtede virkelig dårligt og muggent. Bad om at få et andet værelse, men det blev afvist, og istedet blev der blot sprayet lidt ude på toilettet (som selvfølgelig kun virkede kortvarigt). Hotellet virkede generelt nedslidt og ikke vedligeholdt. Poolen var MEGET lille og uden liggestole. Der var dog liggestole ved stranden, som var nogenlunde, men ikke speciel lækker ift andre steder i Thailand og Samui (måske også pga årstiden og lavvande). Morgen maden og servicen var dårlig og smagte ikke godt. Ikke pengene eller 3 stjerner værd, desværre.

 
18-08-2016

Indlæg af Julie N

Lille hyggeligt hotel tæt på alt

Ved ankomst blev vi opgraderet fra et superior værelse til et deluxe med stor terrasse med havudsigt. Hotellet er lille og hyggeligt og i pæn stand. Morgenmadsbuffetten er den eneste kritik, da det er fuldkommen det samme HVER dag. Det bliver man træt af efter 10 dage. Personalet er rigtig søde og hjælpsomme. Generelt er maden på hotellet okay men heller ikke mere end det. Vælg i stedet nogle små autentiske thairestauranter der ligger både lige over for hotellet på hovedgaden eller nede på stranden. Hotellets beliggenhed er rigtig god: tæt på strand og by men alligevel lidt væk fra alt festlarmen.

 
17-08-2016

Indlæg af SilleSophie Risskov, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel med både hotelværelser og bungalows. Boede første gang på et værelse. Fint, rent og med hyggelig altan. Anden gang blev vi gratis opgraderet til en rigtig lækker og rummelig bungalow! Super fedt af dem ūüėÄ Gratis vand, te og kaffe på værelset. Fin pool, og rigtig lækker strand! Meget børnevenlig med meget lavt vand. Morgenmaden er OK.

 
12-08-2016

Indlæg af Rikki199

Dejligt hotel.

- dejligt rummeligt værelse, med aircondition og alt hvad man ellers dkal bruge. - god beliggenhed, lige til strand og byliv - venligt personale - yderst billige og gode drinks i baren. Jeg vil klart anbefale samui natien til enhver der skal nyde koh samui.

 
27-07-2016

Indlæg af Noahbaby1 Kastrup, Danmark

Hyggeligt hotel med god beliggenhed

Vi boede 6 nætter i en bungalow, bungalowen var i fin stand og lå tæt på strand, pool og restaurant. Personalet er venlige og serviceminded, dog har de fleste meget svært ved at forstå engelsk. Restauranten er udmærket, ikke noget vildt og prangende. Den ligger på stranden så der en rigtig god udsigt. Poolen er meget lille og der er ingen liggestole, den ligger dog lige ved stranden hvor der er liggestole. Stranden var vi noget skuffet over, vi var der i juli måned hvor tidevandet gør at vandet er trukket meget langt tilbage. Vandet var grumset, og utroligt lavvandet. Man kan dog vælge at gå 300 m både den ene og anden vej, så kommer man til noget rigtig lækkert vand. Hotellet ligger meget tæt på byen.