Lamai Wanta Beach Resort

  • • Lige ved stranden
  • • Frodige omgivelser
  • • Gratis wifi på fællesområder

På Lamai Wanta Beach Resort er havet og stranden lige i nærheden. Poolområdet ligger direkte på stranden, hvilket gør, at du aldrig rigtigt behøver at vælge mellem at bade i pool eller hav. Slap af i en solstol, gå en tur langs med stranden eller tag til centrum og shop billigt. Når det er tid til middag, kan du vælge en restaurant ved stranden med dejlig udsigt.

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 20 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lamai Wanta Beach Resort er beliggende i en fin have lige ved stranden på Koh Samuis vestlige kyst. Poolområde med separat børnepool placeret nede ved stranden med gratis solstole og parasoller. Ved stranden er der også en café med tropisk juice.

Hotellet har to restauranter. Wanta Kitchen serverer fisk og skaldyr, og nede ved stranden ligger The Coast Restaurant med thailandske og internationale retter.

Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Morgenmad serveres kl. 07.00-10.30 i The Coast Restaurant.

Alle hoteller i Koh Samui

Fair House Villas & Spa

Hotel Fair House Villas & Spa ligger lige ved den skønne sandstrand på Koh Samui. Her er et frodigt hotelområde og terrakottafarvet arkitektur og indretning. Nyd feriedagene i hotellets swim-up bar i poolen...

Amari Koh Samui

På den nordlige del af den populære Chaweng-strand ligger hotel Amari Koh Samui. Her bor du i dejlige værelser og har blot en kort gåtur ind til centrum. Tag et dyp i poolen eller en gåtur langs stranden, her kan du nyde ferien i dit helt eget tempo.

Chura Samui Resort

På Chura Samui Resort venter en afslappende ferie lige ved den dejlige Chaweng Beach. Hotellet ligger i frodige omgivelser og har et fint poolområde lige ved strandkanten. Spis og drik godt i restauranten og afslut aftenen i poolbaren, som har udsigt over havet.

The Passage Samui Villas & Resort

The Passage Samui Villas & Resort tilbyder en afslappende ferie ved stranden Laem Yai på Koh Samui. Her kan du slappe ved det dejlige poolområde eller i spaafdelingen, ro i kajak eller deltage på hotellets yogaklasser. Afslut aftenen med en drink i The Deck Pool Bar mens solen går ned i havet.

Samui Natien Resort

På Hotel Samui Natien Resort på Koh Samui bor du hyggeligt i en frodig have lige ved stranden og centrum. Hotellet har en bar og restaurant, som ligger på stranden og byder på skønne stunder med en drink i hånden og sand mellem tæerne. Området kantes af palmer og frodige haver, og ikke langt fra hotellet venter et større udbud af restauranter og butikker.

Bandara Resort & Spa

Bandara Resort and Spa byder hele familien velkommen til afslappende dage på Koh Samui. Med sin beliggenhed direkte på Bophut stranden er her alt hvad du behøver for en afslappende ferie. For børnene er der børneklub og spa til de voksne. Om aftenen er der smukke mindeværdige solnedgange fra restauranten nede ved stranden.