Bedømmelse af First Bungalow Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 2 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
10,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
10,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
10,0 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenhed og dejlig strand, venligt personale
-
Hotellet virker slidt og trænger til modernisering og maling

Bekræftet køb : 2020-02-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

62% af gæsterne anbefaler

630 bedømmelser
Meget godt
 
135
Godt
 
229
Middel
 
147
Mindre godt
 
53
Dårligt
 
65

5 nyeste bedømmelser

22-05-2018

af myenna20 Chawang, Thailand

Fantastisk strand og vand, klam å

Fantastisk stand og vand. Rigtig familie venlig. Desværre er hotellet slidt, madresser, standstole er i dårlig forfatning. Service niveauet omkring poolen og stranden er ikke synlig. Personalet i serviceområderne forstår og taler meget dårligt engelsk. Undtagelsesvis er stuepigerne fantastiske og kan forstå lidt af det man beder dem om. Morgenmads restauranten er placeret for langt fra selve hotellet. Man skal passere åen ved hotellet to gange for at kunne spise morgenmad. Der var også mange insekter, myg, og fluer ved bungalowerne som er placeret mod åen.

 
20-08-2017

af R5930SYpeterh

OK Hotel, but not more than that

Hotellet er fint beliggende og stranden og poolen er super lækker. Morgenmadsbuffet er OK. Vi har betalt for meget for en poolside Bungalow. Bungalowsene er af ældre dato og desværre "utætte" da der kommer myg ind af sprækker i blandt andet gabende vinduer. Utætheden betyder også at lyd går lige igennem væggene, så det er tidligt op og sent i seng!! Hotellets wifi er helt til hest og det var nede i 3 dage, da vi klagede efter 2 fik vi et meget arrogant svar fra receptionisten. Hotellet er delt i 2 af en ulækker å, som på de varmeste dage godt kan lugte en del. Jeg vil kun anbefale hotellet såfremt du kan få det til en meget billig pris eller så tag chancen med et andet og sansynligvis bedre hotel.

 
31-07-2017

af CasperJHorsens Horsens, Danmark

Direkte på stranden og ildelugtende å

Stedet er udemærket og råder ligeledes over bungalows på stranden. Dog skal der bemærkes at for at komme til stranden/bungalows og morgenmads restauranten skal man krydse en å via broer. Åen er simpelthen så ulækker og ildelugtende at man får kvalme. De bedste bungalows ligger direkte på stranden. Morgenmaden er ok. Receptionspersonalet kan virke arrogante når de ikke forstår hvad der bliver spurgt om på engelsk ! Stranden er grovkornet fra husene og ned til kort før vandet hvor sandet bliver helt fint. De yder en service med at stille parasoller op og liggestolene er gratis. Det kan dog være svært at få kontakt med "the umbrella guy" ofrer er han helt væk og ingen aner hvor han er. Parasollerne skal nemlig graves ned i sandet !

 
24-01-2017

af DJClausHartmann Solbjerg, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel i den rolige ende af Chaweng, godt til børnefamilier. Poolvilla eller beachvilla er bedst. Serviceminded personale. Dejlig og rolig strand mod syd. Alt er lige i nærheden. Var der i juli i 2010 og 2013. Meget sol i 2010, meget overskyet i 2013.

 
17-10-2016

af Annette J

Super beliggenhed

Vi er lige kommet hjem fra 15 dages dejlig ferie fra dette hotel.Rejse periode fra 1 okt til 15 okt. Personalet er søde og venlige og tager sig af de ting man evt spørger om,med det samme.De taler/forstår dog ikke så godt engelsk. Vi valgte stedet ud fra beliggenhed som er lidt uden for det travle Chaweng centrum.Det ligger et skønt sted i rolige omgivelser med en rigtig dejlig strand. I vores periode helt stille vand og børnevenligt. Vi rejste 3 voksne og 2 børn og havde valgt bungalow ( 2 styk).Vi var heldige og fik to bungalow`s med den dejligste udsigt på første række.Vi var lidt uden for turist sæson og nød stilheden,poolen og stranden. Stedet bærer præg af at være en smule slidt men hvis man kan leve med det er stranden bare fantastisk at vågne op til Poolen er fin og stor-. Morgenmaden er fin men bliver hurtig ensformig efter den første uge. Rengøring hver dag med nye håndklæder og sengetøj. Sengene er hårde men man kan bede om en ekstra madras hvis nødvendigt. Fortæl det værste,skriver tripadvisor...... det er nok turisternes manglende forståelse for at lade de "vilde" hunde være i fred.Der er en del strandhunde som bor i områderne på strandene. Man kan læse at man skal lade dem være og IKKE fodre,klappe eller tage hundene med ind på værelserne.Det er der desværre mange der ikke respekterer. Dette medfører ind imellem flere slagsmål end nødvendigt,Hundene søger dem der fodrer og kæler med dem,og slås om opmærksomhed og mad. Lad dem være,de er fredelige og ordner selv deres rangorden. Det bedste spørger tripadvisor om.... er helt klart stranden og beliggenhed. Vores lille "stam" restaurant blev hurtigt Phensiri,som ligger lige op af vejen til venstre og 100 meter fremme på højre side.Ps.deres Wifi virker fint der..:) Man kan med fordel tage en tuc tuc ind til centrum....vi betalte 200 Bath ,små 40 dk kroner. Vi kan klart anbefale stedet.