Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,3 ud af 10 baseret på 3 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,3 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-
Antallet af solsenge bør forøges, eller det skal håndhæves, at der ikke må foretages reservationer. Solsengene er afgørende for en god ferie på et hotel af denne type.

Bekræftet køb : 2020-02-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

2472 bedømmelser
Meget godt
 
1468
Godt
 
739
Middel
 
194
Mindre godt
 
52
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

05-03-2020

af Gitte300171 Korsør, Danmark

Hotel

Lækkert hotel, utrolig flotte omgivelser, fantastisk have, og et paradis for børn. Vi havde booked et pool værelse, poolen var super lækker. Værelset var også dejligt. Eneste vi manglede var lidt grønne planter omkring poolen

 
24-07-2019

af Eva B Danmark

Dejligt Hotel med afslappende atmosfære

Vores 4:e besøg her og vi bliver aldrig skuffet, hotellet ligger lige på stranden 5 min gang til Fishermans village. Rent og pænt ,fine nyrenoverede værelser ,lækker morgenmadsbuffet med stort udvalg og et fantastisk supersødt personale. Tak Bandara vi kommer helt sikkert tilbage :o)

 
10-02-2019

af 705idap København, Danmark

Helt fantastisk.

Vi boede på Bandara i to uger, og det var et fantastisk ophold. De ansatte er søde, serviceminded og meget hjælpsomme - faciliteterne er fantastiske - beliggenheden er skøn. Værelserne er flotte og lyse - terrassen er fin og stor. Stranden er god - man skal dog ikke komme for sent, så er alle solsenge reserveret, selvom der er masser af senge. Hotellet ligger tæt på Fishermen’s Village, som er fyldt med gode restauranter. Mandag, onsdag og fredag er der gademarked - dette skal opleves.

 
26-01-2019

af Jacmort Slagelse, Danmark

Dejligt hotel, som er upgraded efter renovering

Vores andet besøg på tre år på dette dejlige hotel, som ligger lige ned til stranden, 3 minutters gang fra Fishermans Village. Hotellet har gennemgået en renovering i december 2018, hvor man har satset på at tiltrække flere børnefamilier. Og det er lykkedes rigtig fint. Det er indrettet fine familieværelser og et Kids Action room, og vi oplever tydeligt, at det har tiltrukket flere familier. Også restauranten og beachbaren er blevet renoveret og det er ligeledes vellykket. Vi bor også denne gang i en plunge villa og det virker lige så godt for os som sidste gang. Personalet er meget hjælpsomme og smilende og genkender en fra sidste besøg. Dejlig mad og god massage. Alt i alt et dejligt sted, vi kunne finde på at tage familien med til.

 
13-01-2019

af FrederikkeHJ Sønderborg, Danmark

Et skønt hotel med god placering og meget imødekommende personale.

Hotellet ligger perfekt lige ved stranden og i gå afstand til den hyggelig by Fishermann's village. Kun 15 min, kørsel fra lufthavnen. Vi havde bestilt luthavnstransfer hos hotellet, og alt virkede som det skulle . Morgenmadsbuffeten er utrolig lækker, og der er mange ting at vælge imellem både for voksne og børn. Servicen er høj lige fra rengøringspersonalet, spa, tjenere til receptionisterne. Alle hilser og er meget imødekommende samt behjælpelige. Vi boede i et familieværelse, som jeg varmt kan anbefale. Der er to bruchekabiner, og værelset med køjeseng til børnene er virkelig godt. Et stort og rummeligt værelse. Mine forældre boede i De lux værelset, som havde en fantastisk terrasse til. Der er liggestole på stranden samt sækkestole, og mulighed for at bestille mad og drikke, hvis man ønsker det. Skal du / I til Ko Samui, vil jeg varmt anbefale at booke dette hotel.